Jasno nam je da se modni trendovi stalno vrte u krug, ali nam je ipak uvek zanimljivo da se iznova podsećamo šta se to nosilo nekada, a što je i danas jako popularno. Pa, devojke, možda je vreme da malo zavirite u mamin ormar jer su ovi komadi koje su one obožavale u svojoj mladosti danas i naši omiljeni.

U redu, teksas haljine možda ne bismo nosile baš u obliku kakav je bio popularan sedamdesetih, ali nema sumnje da se ovaj modni trend vratio na velika vrata. U mnogo lepšoj varijanti, da. A kada god ne znamo šta da obučemo za neku ležernu priliku, zna se šta nam maše iz ormana – teksas haljina!

teksas haljine Komadi iz maminog ormara koji su PONOVO u modi

Pantalone visokog struka i širokih nogavica su bile glavni hit sedamdesetih, ali mnoge modne blogerke i danas vole da ponesu ovaj komad odeće. Neodoljive, ležerne pantalone koje podsećaju na suknju, uvek su i praktične i trendi i jako atraktivne. Mi ih i danas obožavamo, a mame će nas definitivno podržati u toj ljubavi!

pantalone sa sirokim nogavicama Komadi iz maminog ormara koji su PONOVO u modi

Sećate se onih belih bluza sa čipkom ili vezom ili sličnim ručnim radom sa maminih fotografija? Pa, gvirnite u svoj ormar i videćete kako vam se smeši jedna baš takva!

cipkane bluze Komadi iz maminog ormara koji su PONOVO u modi

Oko zvonarica su mišljenja podeljena – dok neke devojke pozdravljaju njihov veličanstveni povratak, druge se nikada neće odreći svojih “skinny” pantalona. Ipak, priznaćete da umeju da izgledaju “vrh”!

zvonarice Komadi iz maminog ormara koji su PONOVO u modi
Comments