Ne znamo koliko je verovatno da ćeš provesti leto u Njujorku, ali to ne znači da ne možeš da se tokom leta u svom gradu obučeš kao jedna od lokalnih, cool NYC Girls! Poput Parižanki, i Njujorčanke nam uvek mogu poslužiti kao inspiracija kada je u pitanju stil, naročito ukoliko voliš nešto urbaniji, više gradski vajb u oblačenju. Dok Parižanke neguju klasiku i minimalizam, Njujorčanke takođe vole jednostavnost, ali je njihov autfit uvek “začinjen” ponekim statement detaljem zbog kojih i važe za trendseterke na koje se žene širom sveta rado ugledaju.

Dakle, šta ti je sve potrebno za look kul Njujorčanke na vrelom asfaltu?

Bela pamučna haljina

Postoje pravila “zapisana u kamenu” kada je letnje oblačenje u pitanju – belo “jer odbija sunce” i pamučno “jer koža može da diše”. Ne bismo ništa više dodavali toj temi. Osećaj se prijatno ovog leta na 30+ stepeni u lepršavoj haljini koju ćeš upotpuniti kontrastnim crnim detaljima (ali minimalnim) ili aksesoarima u bilo kojoj drugoj letnjoj boji.

Lanene pantalone

Ukoliko nisi ljubitelj haljina, tu su pantalone! Možeš da primeniš prethodno navedeno pravilo i odabereš model prijatnog materijala u nekoj od svetlih nijansi. Ukoliko odlučiš da to bude nude, znaj da braon detalji odlično idu uz ovu boju te lako možeš postići zanimljiv safari look.

Casual majica

Bez obzira na to uz šta ćeš je kombinovati, basic majica je #musthave u ormaru baš svake devojke. Sama odluči koliko će biti basic – da li će biti najjednostavnija jednobojna ili će na sebi imati neki print. Njujorčanke ovih dana rado nose tie-dye motive pa eto ideje u kom pravcu možeš da ideš.

Comments