Stylish devojke srećemo svuda u gradu, a ono šta ih zajednički odlikuje svakako je dobar stil. Ali, osim dobrog stila, sve više kod njih mogu da se vide neki odevni i uopšte modni komadi koji čine da njihovi autfiti u samo jednom trenutku budu mnogo bolji i lepši, pa danas upravo o njima i govorimo. Ovo su komadi koje devojke od stila nose iznova i iznova i nikada zbog toga ne dobijaju loše kritike, već samo pregršt komplimenata i pohvala.

Kul majice

Vintidž majice su uvek dobra osnova za jedan autfit, jer dopuštaju da sebe izraziš u potpunosti, da istakneš neke dobre strane svoje ličnosti. U suštini, to su sasvim jednostavne majice, ali ih krase neki sasvim kul i veoma zanimljivi printovi, a ono što ih čini savršenim komadom koji svi nose jeste to što se ne nose samo u sportskim autfitima, već i uz elegantne torbe, visoke potpetice…

stylish devojka 1 Komadi koje stylish devojke nose iznova i uvek odlično izgledaju

Korpa – torbe

Jedan od definitivno najvećih trendova ove sezone, jesu torbe koje u stvari najviše podsećaju na korpe za voće, koje se viđaju na pijacama i sličnim mestima. Međutim, zahvaljujući modnim dizajnerima i stilistima, ovakve torbe su postale i te kako popularne u modnom svetu, zbog čega se sve više mogu videti u okviru street style kombinacija. A njihovoj aktuelnosti svakako je doprineo zanimljiv izgled koji se prenesi na celokupni look  i tako postaješ sasvim neodoljivo stilizovana.

stylish devojka 2 Komadi koje stylish devojke nose iznova i uvek odlično izgledaju
Comments