Sve mi žene znamo onaj osećaj kada sam se srce veže za neku stvar iz izloga, ali dok izvagamo da li nam to stvarno treba ili je to samo hir, puff nema je više. Ova užasna situacija mi se dešavala bezbroj puta, a u korist priče naglasiću da sam u horoskopu Vaga i da jako volim da kupujem, ali i da vagam. Za mene jako”bolna” situacija desila se pre samo par nedelja. Dok sam skrolovala besumučno Instagram, smorena i deprimirana, naletim na patike iz snova (marke koju sam mogla da priuštim pa samo u karantinskim danima), sa paklenom cenom, ali ipak na sniženju. Hoću, neću, ma hoću – strava su, pa da li imam toliko para, ma imam – izdešavalo se u mojoj glavi za nepunih sat vremena. Tužna muzka plays softly in the background – sat vremena kasnije ulazim na sajt, pritiskam refresh 100 puta, ali ne, patika u mom broju više nema… Naravno za ovu situaciju preuzimam punu odgovornost, jer u prvom momentu kada sam ih ugledala znala sam da moram da ih imam. Naravno, neke situacije su jednostavno nesrećne, pa ne možete da okrivite ni sebe, a ni druge, a takve situacije mi se uglavnom dešavaju kada odem u letnju kupovinu.

Letnje kupovine uglavnom su stresne, jer ukapirate da niste smršale onoliko koliko ste planirale, stvari se standardno brzo rasprodaju, a vi i dalje premišljate šta je bio pravi potez i na kraju završite kupujući online. Ove sezone biće malo drugačije, barem što se mene tiče, jer odlučila sam da investiram u nekoliko komada koje merkam već dugo, a ovog leta ih neću pustiti da mi pobegnu. Novi modni dodaci koje sve češće viđam na Instagram feed-u, među kojima su popularne thong sandale, haljine sa printom i ratan torbe, već lete sa polica veruj mi.

Možda misliš da je za letnju kupovinu rano, jer prolećno sunce samo što se pojavilo, ali veruj mi, leto dolazi, a kada dođe treba da budeš spremna. U nastavku ti otkrivamo nekoliko komada koji će biti totalni hit ovog leta i nećeš zažaliti ako ih kupiš na vreme.

Chunky patike

Ah šta su sve prošle ove patike i sve ih više obožavamo. Iako su ove patike popularne već neko vreme, preživele su i govore mržnje i obožavanje, dizajneri kreiraju još atraktivnije modele za leto 2020. Ovog leta chunky patike dolaze u raznim bojama, posebno nam se sviđaju one u nežnim pastelnijm nijansama, a printovi su odvažniji nego ikada. Jako se radujemo što će ove patike i dalje biti deo naših stajlinga, jer posebno dobro izgledaju u kombinaciji sa letnjim haljinicama.

Midi haljine 

Ovo je letnji najnosiviji trend. Uz pomoć midi haljine sa nekim atraktivnim printom bićeš stilizovana gde god da kreneš, a nećeš uopšte razmišljati o svom stajlingu. Ne oklevaj da ove sezone nabaviš jednu u nekoj svetloj i upadljivoj boji.  Ukoliko voliš da budeš u centru pažnje definitivno nećeš pogrešiti sa midi haljinom sa printom 60-ih ili 70-ih, jer retro vibe je totalno u modi.

Comments