Sve ključne letnje trendove si već isprobala i više nemaš ideju kako bi mogla da “začiniš” svoje autfite ovog vrelog meseca? Onda je pravo vrema da sa kombinovanja stvari, pređeš na kombinovanje boja jer time dobijaš potpuno nove autfite koje do sada sigurno nisi isprobala jer si se plašila da bi te previše boja moglo “ubiti”. Ipak, ove kombinacije boja nikako nisu “too much”, naprotiv, savršene su za leto i stižu kao pravo stylish osveženje!

Žuta + zelena

Ova kombinacija boja nas asocira na nešto vrelo, egzotično, a istovremeno tako osvežavajuće. A možda nas podseća i na limunadu koja se pritom ispija na vrelom pesku. Ko zna! Ovakav spoj zaista budi različite asocijacije, a na koji god način ga isprobaš, da li u vidu printa, da li u vidu kombinovanja dva jednobojna komada ovih boja, izgledaćeš podjedanko efektno!

zelena i zuta Kombinacije boja koje ovog leta stižu kao pravo, stylish osveženje

Pastelna roze + plava

Kada želiš onaj sanjalački, romantični vajb, samo spoji pastelne nijanse roze i plave. Nama se dopada kombinacija lepršave haljine i sakoa, a ti imaš svu slobodu da spajaš koje god odevne komade da voliš.

pastelne roze i plava Kombinacije boja koje ovog leta stižu kao pravo, stylish osveženje
Comments