Pa, Diznijevih crtaća nikad dosta, zar ne? Ipak, ne samo što nam ulepšavaju svakodnevicu (a definitivno su nam ulepšali i detinjstvo) već nam i te kako mogu poslužiti i kao modna inspiracija. Naravno, mislimo na princeze.

Koja je vaša omiljena Diznijeva princeza? Jeste li ikada razmišljale o tome da njihov stil vrlo lako možete “iskopirati” i u svakodnevnim prilikama? Ako niste, evo nekoliko načina.

Pepeljuga

Iako vam je možda prva asocijacija na princezu roze boja, Pepeljuga je to sasvim opovrgnula i njen zaštitni znak je definitivno nežna, plava boja. Zato, ako želite da “iskopirate” baš nju, počnite od toga da vaši odevni komadi budu upravo u ovoj nijansi. Svetlo plava, bela, svetlo siva i siva koja “vuče” na srebrno trebalo bi da budu boje koje ćete uvrstiti u svoj svakodnevni stajling. Ovo zapravo i nije toliko zahtevno jer je reč o nijansi koju ćete lako pronaći u radnjama, u svakom “obliku” odnosno odevnom komadu, a reč je o boji koja je savršena i za elegantna i za ležerna izdanja.

pepeljuga 1 Kombinacije inspirisane Diznijevim princezama koje i sama možeš iskopirati pepeljuga 2 Kombinacije inspirisane Diznijevim princezama koje i sama možeš iskopirati
Comments