Princeze iz tvog detinjstva bile su devoke duge plave kose, nestvarne lepote, stalno odevene u raskošne balske haljine koje u slapovima ostaju za njima kada plešu sa svojim princem. Danas princeze nisu ni nalik onima iz bajke. Danas je “standard” za princeze Kejt Midlton – obična devojka koja se udala za princa Vilijama, duge kestenjaste kose i stila koji je sveden, klasičan, ali i dalje elegantan i ženstven. Dakle, nešto sasvim drugačije. Ali, nije da smo nezadovoljni našom Kejt. Sve žene se ugledaju na nju, sve bi želele da žive kao ona, a njen stil večna je inspiracije devojkama koje vole jednostavne, pomalo poslovne, ali i dalje nežne, suptilne kombinacije. A Kejt je baš po tome i poznata. Njene odevne kombinacije nikada se ne izdvajaju iz mase po nečemu previše upečatljivom. Naprotiv, ona je tako jednostavna da u moru pretrpanosti i preterivanja, ona predstavlja pravo modno osveženje. 

Vremenom, njen stil oblačenja kao pripadnice kraljevske porodice se menjao i napredovao, a ovo su kombinacije koje su je definitivno učvrstile na tronu najbolje odevenih žena današnjice.

Kada se od glave do pete obukla u Chanel. Jer, kada si u Parizu… Kaput-haljina, kaiš, sve je Chanel, a njenu tašnicu je dizajnirao Karl Lagerfeld, lično!

kejt 1 Kombinacije koje su definisale stil Kejt Midlton

Kada je nosile prelepu Chloé haljinu u boji slonovače na porodičnoj zabavi u Kanadi.

kejt 2 Kombinacije koje su definisale stil Kejt Midlton
Comments