Sinoć je održana 59. dodela Grammy nagrada u Staples centru u Los Anđelesu. Tradicionlano, crveni tepih i modne kombinacije koje se prošetaju njime su glavna tema modnih krugova nekoliko dana po održavanju ove prestižne muzičke manifestacije. Na dosadašnjim dodelama Grammy nagrada godinama unazad su se prikazivali neki od najkultnijih kostima pop kulture. Setimo se samo čuvene Versace haljine koju je 2000. godine ponela Dženifer Lopez, Niki Minaž kao tigrice iz 2011, Lejdi Gage u jajetu iste godine, All White Britney Spears Look-a iz 2001… Najveće i najaktuelnije zvezde američkog šoubiznisa se konstantno, iz godine u godinu, trude da pojavljivanjem na ovoj manifestaciji zablistaju i ostave trag u istoriji pop kulture.

Iako smo navikli da najveću pažnju javnosti privuku pripadnice ženskog pola, sinoć su sve oči bile uprete u repera Si Lo Grina koji je preko noći postao tema broj jedan i glavna internet senzacija. Poznati reper se pojavio u zlatnom, a la transformer kostimu i više podsećao na živu skulpturu, nego na zvezdu crvenog tepiha. Na socijalnim mrežama su već krenule fore na račun njegovog kostima, te su ga mnogi poredili sa Ferrero Rocher poslasticom, Sons of the Harpy likom iz “Igre Prestola”, zlikovcom iz “Moćnih Rendžera”…

se lo grin 1 Kombinacije poznatih koje su obeležile ovogodišnju dodelu Grammy nagrada

Nešto manje ekstravagantna, ali i dalje ekstremnija od svojih koleginica, Lejdi Gaga se pojavila u dubokom kožnom šortsu, jakni sečenoj iznad grudi sa bodljama na rukavima i oko kragne, lakovanim custom made Chrome Hearts čizmama na platformu i mrežastim čarapama. Gaga je svojim pojavljivanjima na ovakvim manifestacijama podigla standarde, setimo se samo kostima iz 2010, i navikla fanove i publiku na zanimljivija izdanja, te sumnjamo da su pravi fanovi, takozvani Monsteri, istinski oduševljeni sinoćnim pojavljivanjem. No, ovaj “urban-gothic-metal” look se savršeno uklopio uz članove benda “Metallica” sa kojima je poznata pevačica pozirala fotoreporterima, a kasnije i nastupila.

lejdi gaga Kombinacije poznatih koje su obeležile ovogodišnju dodelu Grammy nagrada
Comments