Konstantno smo u potrazi za novim odevnim komadima i kombinacijama, kojima ćemo “updateovati” svoj stil, a ovog proleća za to nam je potreban samo jedan novi komad – kombinezon. Ukoliko volite da se oblačite stajliš, ali i jednostavno i praktično, kombinezon je pravi izbor za vas. Uz kombinezon vam nisu potrebni drugi odevni komadi (uglavnom), osim jakne u hladnijim danima, a ono čime možete stilizovati kombinezon su atraktivna obuća ili aksesoari u vidu nakita i torbi. Dakle, zaboravite na sve one brige da li će mi se ove pantalone uklopiti uz ovaj top, da li preko da obučem sako ili džemper, da li je majica dovoljno kratka ili su pantalone dovoljno duboke… jednostavno, ubacite se u kombinezon – i već ste spremni. U nastavku teksta vam predstavljamo nekoliko tipova kombinezona koje biste mogli da nosite, i kako da ih stilizujete.

Crni kombinezon od eko kože

Krećemo velikim koracima! Ukoliko želite da budete primećene, a istovremeno i u minimalističkom stilu – pravi izbor za vas je crni sjajni kombinezon od (eko) kože. Za njim će se definitivno okretati pogledi, a vi ćete se osećati samopouzdano i dobro u svojoj koži. Crni kombinezon možete nositi uz crne aksesoare, ali mi vam preporučujemo da njegovu monotoniju razbijete efektnim cipelama, ili torbom u jednoj, intenzivnoj boji. Ne morate i torbu i cipele odabrati da budu u bojama, jedan od aksesoara može ostati i neutralno crn.

Trench mantil koji je kombinezon

Trench mantil je jedan od najpoznatijih klasičnih odevnih komada koji bi svaka žena trebalo da poseduje – a ove godine trench mantil će zameniti kombinezon u istom stilu. Ovaj kombinezon veoma je stajliš, a dobra stvar je to što ga u hladnijim prolećnim danima možete uklopiti uz čitav niz drugih odevnih komada, jer je njegova boja dobra samostalno, ali i zahvalna za kombinovanje. Belt torba i duboke čizme su uz trench kombinezon pun pogodak.

Vatrenocrveni kombinezon

Želite da se istaknete gde god da ste? U tom slučaju za vas ne postoji bolji odevni komad od jarkocrvenog kombinezona. Ipak, ovaj kombinezon ne bi trebalo da nosite sa jaknom preko, već isplanirajte njegovo nošenje onda kada ste sigurni da ćete moći dan da provedete samo i isključivo u njemu. Naravno, možete ga uklopiti uz dobre aksesoare, a mi vam preporučujemo nude ili bele cipele na štiklu i atraktivne naočare.

Comments