Navikli smo da u našoj zemlji često viđamo poznate dame u istim haljinama. To i nije tako čudno, jer mali broj kreatora ima šta da ponudi. U dalekom nam Holivudu, diže se velika prašina kada dođe do ovakve situacije. Noćna mora celebrity dama je da se neko pojavi u njihovoj haljini pre njih. Upravo to se desilo glumici Sari Dzesiki Parker (Sarah Jessica Parker) na promociji filma “Seks i grad” (Sex and the City), kada se pojavila u raskošnoj haljini metalik boje, dizajnerke Nine Riči (Nina Ricci). Ubrzo nakon premijere saznala je da su još dve poznate dame nosile ovu haljinu pre nje.

Za ceremoniju Zlatni Globus, pevačica Kristina Agilera (Christina Aguilera) nosila je prelepu haljinu boje breskve koja je istakla njenu lepotu i atribute. Ovu istu haljine kasnije je nosila dizajnerka Donatela Versaće (Donatella Versace) i izazvala burne reakcije modne industrije. Danima se polemisalo o tome kako je uopšte uspela da se uvuče u ovakav komad koji pristaje uglavnom mlađim devojkama. Postoji more ovakvih slučajeva. Mi smo izabrali nekoliko, a kojoj bolje stoji svaka od ovih haljina, prosudite sami.

26 Kome lepše stoji?

Lindzi Lohan ili Sara Džesika Parker?

118 Kome lepše stoji?

Versaće i Kristina Agilera u prelepoj Ateliera Versace haljini nežnonarandžaste boje

32 Kome lepše stoji?

Riz Viterspun i Meri Džej Blajdž u kreaciji modne kuće Zak Posen

r Kome lepše stoji?

Viktorija Bekam i Bar Rafaeli u kreciji Roberto Cavalli

t Kome lepše stoji?

Penelope Kruz i Dita fon Tiz u kreaciji dizajnera Aleksandra MekKvina


Aleksandra Dejanović je studentkinja novinarstva, uvek nasmejana i pozitivna. Obožava kafenisanje sa prijateljima i čvrsto veruje da se sve dešava sa razlogom.

Comments