Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Kompanija EKO Serbia pomaže ugroženima!

Kompanija EKO Serbia pomaže ugroženima!

Izdvojeno je preko 2,500,000 dinara za prvu pomoć ugroženima, a nastaviće se i dalje angažovanje sa ciljem pomoći zajednici. Do sada je u robi, gorivu i opremi direktno donirano oko 1,500,000 dinara, a kompanija će u toku naredna dva dana centrima koji apeluju za pomoć, a po preporuci Vlade RS dostaviti u magacin Milšpeda, sredstva za higijenu i pelene u vidu 1,800 paketa u iznosu od 1,000,000 dinara i 3,000 gotovih obroka.

image003 Kompanija EKO Serbia pomaže ugroženima!

Iako je i sama pretrpela velike štete kompletnim plavljenjem EKO pumpe u Obrenovcu, menadžment kompanije i svi zaposleni su u pripravnosti, angažovani na terenu i na pumpama, a pre svega na raspolaganju specijalnim snagama i jedinicama za spasavanje, za svaku pomoć.

image004 Kompanija EKO Serbia pomaže ugroženima!
  • U petak je sa EKO pumpe Umka, najbližoj Obrenovcu, kompletni asortiman prehrane i pića odnet direktno i razdeljen u Obrenovcu u prihvatilištima, uz lično angažovanje menadžmenta i zaposlenih sa pumpe.
  • U toku dana i noći konstantno je izdavano gorivo  za čamce i vozila MUP-a u Obrenovcu kako bi mogli da krenu u akciju spasavanja, a zaposleni su organizovano u toku noći i dirketno odlazili u ugrožena područja i odnosili hranu, vodu i ćebad.
  • Solidarni zaposleni i menadžeri pumpi iz svih regiona donirali su oko 200,000 RSD u vidu paketa sa hranom, ali i pokrenuli međusobnu akciju prikupljanja ćebadi, garderobe i hrane koja je odneta u prihvatilišta.
image005 Kompanija EKO Serbia pomaže ugroženima!

Svim zaposlenima sa EKO pumpe iz Obrenovca kojima je imovina uništena poplavom, kompanija će odmah po smirivanju situacije reagovati i pomoći ih kako bi mogli da obave potrebna saniranja. Nažalost za neke od zaposlenih još uvek kompanija i porodice nemaju informacije gde se nalaze i da li su dobro.

Kompanija je na raspolaganju i za dalje angažovanje i nastaviće sa pružanjem pomoći, ljudstva i sredstava, širom Srbije gde se nalaze objekti EKO pumpi.

Editors choice