Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Valentine’s Day what?! Mesto na kojem ćeš se odlično provesti sa svojim drugaricama, *onog* dana u februaru!

“Srećan kao Lari je zabavna, razigrana i dirljiva plesna predstava, koja istražuje neuhvatljivu prirodu ljudske sreće. U kreaciji nagrađivanog australijskog koreografa Šona Parkera, ova postavka kombinuje opojan miks baleta, brejk densa, vožnje rolera i fizički zahtevne savremene igre. Likovi u komadu nastaju iz Eneagrama, psihološkog sistema koji mapira devet tipova ličnosti: Perfekcionistu, Davaoca, Izvođača, Tragičnog romantika, Posmatrača, Đavoljeg advokata, Optimistu, Gazdu i Posrednika, podešenih na živu, elektro/akustičnu muziku.

Šon Parker je višestruko nagrađivani koreograf čiji su naslovi predstavljeni u Americi, Aziji, Australiji i na Novom Zelandu. Po završetku studija, plesnu karijeru proveo je u vodećim kompanijama poput australijskog plesnog teatra “Meril Tankard”, kompanije “Force Majeure”, sidnejskog plesnog teatra, trupe “Chunky Move”, “The Song Company”, kompanije “Alias” iz Ženeve, kompanije “Meredit Monk” (Njujork) i kompanije Saše Valc (Berlin).

Igrači su: Jana Castiljo, Marni Palomares, Sofija Ndaba, Tobi Derik, Luis Rankin, Džošua Tomson, Džošua Mu, Luk Hana, Libi  Montilja. Dok je za scenografiju i kostime zadužen Adam Gardnir, a za dizajn svetla Luiz Pampola.

Muzika, kompozicija: Nik Vejls, Bri van Rejk.

141 Kompanija Šona Parkera u predstavi Srećan kao Lari

Kompanija Šona Parkera je uzbudljiva, odvažna i nova australijska plesna trupa koja je eksplodirala na međunarodnoj plesnoj sceni, predstavljajući mnogo više od “igre”, ili onoga što ljudi doživljavaju kao igru. To je trupa koja grabi ka svetskoj popularnosti, fokusirajući se na predstavljanje vrhunskog kvaliteta scenske umetnosti, integrišući koreografske forme, pričanje priča, raznolike muzičke stilove i pozorišnu inventivnost; donoseći pred publiku jake, direktne poruke, kao odgovor na važne teme koje se tiču velikog broja ljudi. Sa sedištem u Sidneju, trupa je već gostovala na mnogim festivalima, i igrala predstavu “Srećan kao Lari” u deset najpopularnijih pozorišta Velike Britanije, uključujući rasprodatu sezonu u londonskom teatru “Sadlers Vels”.

Editors choice