16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

“Srećan kao Lari je zabavna, razigrana i dirljiva plesna predstava, koja istražuje neuhvatljivu prirodu ljudske sreće. U kreaciji nagrađivanog australijskog koreografa Šona Parkera, ova postavka kombinuje opojan miks baleta, brejk densa, vožnje rolera i fizički zahtevne savremene igre. Likovi u komadu nastaju iz Eneagrama, psihološkog sistema koji mapira devet tipova ličnosti: Perfekcionistu, Davaoca, Izvođača, Tragičnog romantika, Posmatrača, Đavoljeg advokata, Optimistu, Gazdu i Posrednika, podešenih na živu, elektro/akustičnu muziku.

Šon Parker je višestruko nagrađivani koreograf čiji su naslovi predstavljeni u Americi, Aziji, Australiji i na Novom Zelandu. Po završetku studija, plesnu karijeru proveo je u vodećim kompanijama poput australijskog plesnog teatra “Meril Tankard”, kompanije “Force Majeure”, sidnejskog plesnog teatra, trupe “Chunky Move”, “The Song Company”, kompanije “Alias” iz Ženeve, kompanije “Meredit Monk” (Njujork) i kompanije Saše Valc (Berlin).

Igrači su: Jana Castiljo, Marni Palomares, Sofija Ndaba, Tobi Derik, Luis Rankin, Džošua Tomson, Džošua Mu, Luk Hana, Libi  Montilja. Dok je za scenografiju i kostime zadužen Adam Gardnir, a za dizajn svetla Luiz Pampola.

Muzika, kompozicija: Nik Vejls, Bri van Rejk.

141 Kompanija Šona Parkera u predstavi Srećan kao Lari

Kompanija Šona Parkera je uzbudljiva, odvažna i nova australijska plesna trupa koja je eksplodirala na međunarodnoj plesnoj sceni, predstavljajući mnogo više od “igre”, ili onoga što ljudi doživljavaju kao igru. To je trupa koja grabi ka svetskoj popularnosti, fokusirajući se na predstavljanje vrhunskog kvaliteta scenske umetnosti, integrišući koreografske forme, pričanje priča, raznolike muzičke stilove i pozorišnu inventivnost; donoseći pred publiku jake, direktne poruke, kao odgovor na važne teme koje se tiču velikog broja ljudi. Sa sedištem u Sidneju, trupa je već gostovala na mnogim festivalima, i igrala predstavu “Srećan kao Lari” u deset najpopularnijih pozorišta Velike Britanije, uključujući rasprodatu sezonu u londonskom teatru “Sadlers Vels”.

Editors choice