Atmosfera se zagreva! Coachella se bliži! Sve je spremno za prvi vikend poznatog muzičkog festivala koji osim odličnog provoda definitivno garantuje i mnogo odličnih odevnih kombinacija. Dakle, sve je spremno i za to da ovog proleća i leta budeš prava kraljica Coachella stila, a podsećamo te, akcenat je uglavnom čipki, vezu, cvetnom i geometrijskom printu, iscepanom džinsu i antilopu, kao ključnim detaljima boho stila. Uz to, tu su i bogati aksesoari kao i dobro poznate privremene tetovaže. No, da krenemo redom, korak po korak.

Čipkana lanena haljina

Coachella stil zahteva lepršavost, lagane forme, slobodu, lakoću kako u pogledu materijala, tako i u pogledu dizajna. Zato, lanene haljine ukrašene vezom ili čipkom, kao i drugi slični komadi poput kombinezona ili suknji takođe dolaze u obzir. Kada je reč o bojama, biraj belu, sve nijanse bež, žute, narandžaste i druge prirodne kao i boje koje dominiraju boho stilom. Ako voliš crnu, slobodno se možeš odlučiti i za nju!

haljina Kompletan modni vodič za Coachella 2017.

Iscepani džins

Iscepani džins i to u vidu šortsa je proverena, dobitna kombinacija kada je reč o spoju džinsa i ovog muzičkog festivala. Svetli, pomalo vintage džins visokog struka – to je ono što nam je potrebno!

dzins Kompletan modni vodič za Coachella 2017.

Kimono

Ukoliko biraš prethodno navedenu kombinaciju – džins + bilo šta gore, kako majicu tako i heklani kupaći kostim, za preko obavezno nabavi kimono. Oversized, sa cvetnim ili grafičkim printom, sa resama i vezom… Znaš na šta mislimo!

kimono Kompletan modni vodič za Coachella 2017.
Comments