Iako mnogi sada odbacuju skinny džins iz svojih oramara, te vođstvo preuzimaju širi, boyfriend modeli, ipak se uske farmerke, koje sasvim prate liniju tela nikada neće u potpunosti izgubiti iz modnog sveta. Koliko god neko govorio da su IN ili OUT, da se kose sa trenutnim trendovima, one svoje mesto imaju, pa ih sad već možemo nazvati jednom klasičnim odevnim komadom koji uvek treba imati u svojim garderoberima. Odlične su ovakve farmerke za najrazličitije kombinacije i stilove, a evo i sa kakvom obućom možeš da ih kombinuješ kako bi postigla svaki put najbolji modni pogodak.

Kako su u prethodnih nekoliko sezona postale popularne patike na navlačenje, tako su skinny farmerke dobile još jednog najboljeg prijatelja za kombinovanje. Međutim, nikako ne smeš da propusiš priliku da ih nosiš uz neke ovakve patike koje imaju i platformu, budući da je to trend koji je i te kako poželjan kod svake savremene devojke. 

street style skinny jeans boots 1 Kompletan vodič za najbolji izbor obuće koju nosiš uz skinny džins

Kao i uvek, salonke, jednostavne ili statement cipele sa visokom štiklom i jedne uske farmerke daju najseksepilniji izgled ikada, što i čini ovu kombinaciju jednu od najomiljenijih kod većine.

street style skinny jeans boots 2 Kompletan vodič za najbolji izbor obuće koju nosiš uz skinny džins
Comments