Večito pitanje mnogih devojaka: Ošišati šiške ili ipak ne? “A možda da ošišam one duže pa da ih nosim na stranu, a ako mi se baš dopadnu, lako mogu da ih skratim i nosim ih preko čela, ne? Uh…” Zaista, dilema! Naravno, ovo je jasno samo devojkama koje su se makar jednom našle u ovoj dilemi, vođene mišlju da će baš šiške biti te koje će drastično promeniti njihov izgled i zadovoljiti potrebu za nečim novim.

Ukoliko se i sad nalazite pred životnom odlukom zvanom “šiške vs. nešiške”, nadamo se da će vam navođenje nekih od najvećih prednosti, mana, ali i saveta za održavanje pomoći u donošenju ove važne odluke.

Najpre, šiške moraju da se slažu uz vaš oblik lica, frizuru, ali i da budu u skladu sa kvalitetom kose. Koje će vam najbolje pristajati lako možete odrediti na osnovu mnogobrojnih aplikacija, ali i u razgovoru sa vašim “proverenim” frizerom.

Kada je reč o dužini šiški, ona će takođe zavisiti od već pomenutih faktora. Imajte na umu da šiške brzo rastu i već posle nedelju dana se može desiti da vam već upadaju u oči. Iako je idealna dužina šiški negde do obrva, slobodno ih ponekad skratite i malo više kako biste dobile efektniji, moderniji izgled, ali i kako biste proredile posetu frizeru. Naravno, čak i kada šiške jesu duže nego što bi trebalo, lako ih možete stilizovati tako da idu na stranu, a tako taman dobijate i malo drugačiju frizuru u odnosu na onu na koju ste navikle.

siske 1 Kompletan VODIČ za šiške
Comments