Diva savremene domaće pop scene, Bojana Vunturišević, nastupiće će zajedno sa svojim bendom u ponedeljak 8. oktobra od 19 časova na Centralnom trgu UŠĆE Shopping Centera, čime će napraviti uvertiru u veliku Ušće nagradnu igru koja će srećnog dobitnika učiniti milionerom.

Bojana Vunturišević u Ušću e1538662022181 Koncert Bojane Vunturišević u UŠĆU

Šarmantna i talentovana domaća kantautorka, koja je široj javnosti poznata sa albumom “Daljine” koji je napravio pravi bum na domaćoj pop sceni i velikim hitom “Kese, Etikete”, prirediće prisutnima intrigantan koncert za pamćenje, jer je ovo prvi put da nastupa u šoping centru.

Označite 8. oktobar u svojim kalendarima kao “dan D” ne samo za dobru zabavu i kvalitetnu muziku, već i za početak vaših maštarija o krpicama, putovanjima, sređivanju doma, isprobavanju kulinarskih specijaliteta, gedžetima, jer će ovaj oktobar u Ušću doneti neverovatne prilike za dobitak.

Bojana Vunturišević pop diva e1538662058430 Koncert Bojane Vunturišević u UŠĆU

Svi kupoholičari koji obave kupovinu u UŠĆE Shopping Centeru u periodu od 8. oktobra do 5. novembra u iznosu preko 5.000 dinara sa najviše dva računa koja se mogu sabirati, imaće fenomenalnu priliku da osvoje vredne nagrade.

Treba samo da se spremite za “pecanje” i da verujete u savršen “ulov”! Ako ste od onih koji misle da je pecanje dosadno, probajte da zabacite udicu u UŠĆU jer je ulov više nego uzbudljiv! Možda upecate 1.000.000 dinara namenjenih isključivo za šoping ili jedan od nekoliko stotina šoping vaučera u vrednosti od 1.000 do 12.000 dinara!

POSTANI MILIONER U UŠĆU! ZABACI UDICU!

Comments