5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Kosmički zakoni ljudskosti

Kosmički zakoni ljudskosti

1/3

Nije li čudesno što čovek ima mesto u beskrajnom kosmosu? Svoju planetu, svoje snove, svoj vek? A možda i svoju životnu svrhu ako uspe da je razazna i duhovni mir, ako prihvati zakonitosti svog postojanja, ako pomiri materijalno i duhovno, ako se isceli i integriše unutar sebe i ako koristi sve dobrobiti svog zemaljskog života

Nije li neverovatno da se toliko borimo sami protiv sebe i protiv svih ostalih, da sukob, strah i bol diktiraju meru ljudskosti i da pomeramo svoje granice tek kad dotaknemo dno, da se osvešćujemo tek kad se uplašimo da ćemo izgubiti razum i da slobodu izbora koristimo kao sekiru, umesto da je shvatimo kao instrument koji rezonira u skladu sa kosmičkim zakonima i vodi nas putem ličnog i duhovnog razvoja.

Sloboda izbora

Čovečanstvo je davno napravilo taj izbor, opisan u mnogim legendama i mitovima, kao što je onaj o izgonu iz raja. Ljudi su želeli da postanu kreatori i stvaraoci i poverovali su da im vođstvo bogova u tome više nije potrebno, da sami mogu da budu bogovi. Odabrali su ego, umesto duhovnosti i mi živimo sve posledice tog izbora.

Ako pogledamo iz još šire perspektive i uzmemo u obzir inkarnaciju u najopštijim crtama, to nisu „oni“ tamo neki koji su odlučivali u naše ime, to smi i dalje mi – a mi i dalje možemo da biramo. Svaki pojedinac svakog dana pravi taj izbor za sebe, bira između ega i duhovnosti, između straha i ljubavi, između borbe i prihvatanja. U tome je sva odgovornost i sav teret, sva sloboda koju imamo i sva nesreća koja proističe iz uporne egocentričnosti.

Zakon uzroka i posledice

Ono što se događa, što je vidljivo kao simptom, uvek ima svoj uzrok. Posledice naših izbora – iako smo te izbore načinili nesvesno – nisu božija kazna za neki naš ili praroditeljski greh, nisu prokletstvo bačeno na nas nedužne, nego materijalizacija onoga što postoji u nama.

Jedino što možemo da učinimo jeste da shvatimo kako zakon uzroka i posledice funkcioniše i kako možemo da ga primenimo za sopstvenu dobrobit. Možemo da budimo svoju svest i da spoznajemo uzroke u nama, koji nam svojim posledicama zagorčavaju život. Mnoge stvari se odvijaju bez naše svesti o njima, ali to ne znači da se odvijaju i bez našeg pristanka – čim nam se nešto dešava, znači da smo sarađivali sa tim dešavanjem i omogućili ga.

Editors choice