Bliži se kraj oktobra i naravno treba se za popularni “Halloween” spremiti na vreme. Ako i ti planiraš žurku povodom Noći veštica, onda ti je potreban kostim i šminka kako bi se prerušila i imala originalnu masku. Pa zato nije na odmet vratiti se u prošlost i videti kakve su to kostime ljudi širom sveta birali baš one godine kada si se ti rodila. Svakako da su neke maske sada out, neke su i dalje veoma popularne, a možda ti baš ovaj tekst pomogne i bude inspiracija šta da obučeš za ovaj scary praznik.

1983.

Ceo svet je u to vreme prosto “poludeo” za Madonom, pa nas ne čudi što su svi hteli da se preruše baš u ovu pop pevačicu.

madona Kostimi za Noć veštica koji su se nosili godine kada si rođena

1986.

Ove godine svi su želeli da budu u party fazonu, a devojke širom sveta su birale da budu prerušene u pavačicu sa pink kosom, dok je glavni rekvizit bio mikrofon u ruci. Naravno, inspiracija im je bila tada popularan animirani lik “Jem and the Holograms”.

kostim noc vestica Kostimi za Noć veštica koji su se nosili godine kada si rođena

1987.

Ova maska namenjena je muškarcima, a Robokap je u to vreme “žario i palio” pa nas ne čudi zašto je izbor svim mladićima bio ovaj filmski junak.

robokap Kostimi za Noć veštica koji su se nosili godine kada si rođena
Comments