Novembar je zvanično zakucao na naša vrata, što znači da je Noć veštica zvanično završena. Danas ostavljamo po stranu da li je ovaj praznik dobar ili ne, već smo tu da se isključivo zabavimo i fokusiramo na kreativnost i maštu različitih ljudi, čitajte poznatih ličnosti. Kao i svake godine, zvezde nisu razočarale svojim kreativnim doprinosom na žurkama koje su posetili ili organizovali u okviru svojih domova.

Ovo su neki od kostima koji su nam se posebno dopali

Porodica Kardashian-Jenner

Kada se radi o oblačenju i kostimiranju, porodica Kardashian-Jenner uvek daje sve od sebe. Nije važno da li se radi o njihovim godišnjim prazničnim žurkama, ili prisustvovanju velikim događajima poput Met Gale, činjenica je da se velika poznata rijaliti porodica uvek posveti temi događaja. Ovaj pristup je, ako bolje razmislite, savršen za Noć veštica i sve događaje koji se dešavaju oko ovog praznika.

Kylie i Kendall

Kylie je bila prva iz čitave porodice koja je započela svoj “maraton” kostima za Noć veštica, ni manje ni više nego sa couture komadom. Protresla je čitav internet svojom neverovatnom fotografijom u kostimu Frankenštajnove neveste. Za njenu haljinu bila je zadužena modna kuća Jean Paul Gaultier (haute couture), a čitav izgled bio je upotpunjen ikoničnom perikom u obliku košnice – crne sa belim pramenovima. To, naravno, nije jedini kostim koji je Kylie pripremila, jer je za svoje drugo fotografisanje izabrala da bude kultna gotik ikona Elvyra.

Kendall je ubrzo ispratila svoju sestru sa veoma zanimljivim i otkrivajućim kostimom kaubojke Jessie iz filma Toy Story. Ipak, Kendall tu nije stala, tako da je dala omaž svom čuvenom meme videu kada je sekla krastavac, pa je tako odlučila da joj drugi kostim bude upravo to – krastavac.

Pročitajte i ovo: Keeping up with The Godfather Kardashians – šta se događa sa stilom sestara?

Kim Kardashian, koja se nikada ne može zaseniti, potom je dramatičnom transformacijom završila trio izgleda Kardashian-Jenner: Pretvorila se u Mystique iz X-Mena, prekrivajući se u plavi lateks od glave do pete, plavom bojom za lice, i prepoznatljivom crvenom kosom. Izgled je upotpunjen i kontaktnim sočivima reptilskog izgleda. Tri sestre su dokazale da su očigledno velike obožavateljke ove “strašne” sezone godine.

Cardi B

Cardi B je, kao što to obično radi, ponovo oduševila svojim izgledom. Moram da priznam da nisam očekivao da će biti Marge Simpson, ali ju je sjajno izvela. Izgledala je kao prava glamurozna vintage housewife.

Janelle “Jane” Monáe

Američka glumica, pevačica i reperka na svoju listu titula slobodno može da doda i “mitsko biće” jer je svojim kostimima oduševila sve nas. Na svojim društvenim mrežama je u radosti podelila svoje kostime, pre svega kao Diva Plava Laguna iz filma The Fifth Element. Isto tako, probudila je sve naše dečije fantazije u kostimu Belog zeca iz Alise u Zemlji čuda.

Lili Reinhart, Madelaine Petsch, i Camila Mendes

Nije prvi put da se ovaj trio najboljih drugarica pojavio u grupnom kostimu, ali svakako da su veoma verno oživele naše omiljene likove iz filma Hocus Pocus. Ako nas pitate, mogle bi bez problema da glume u nekom novijem rimejku.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Lili Reinhart (@lilireinhart)

Keke Plamer i Chlöe Bailey

Keke i Chlöe su se takođe poigrale sa kostimima likova iz X-Mena. Keke je vešto rekreirala poster za film u liku Rogue, dok je Chlöe bila Storm.

Paris Hilton

Sačuvao sam vam najbolje za kraj. Paris Hilton je bila SAILOR MOON! Verujem da niko ovo nije očekivao, ali sigurno da nije nikoga razočarala. Koliko god da je ovao klasičan kostim za Noć veštica koji ljudi veoma često rekreiraju, nikad nije dosta videti nove verzije ovog kultnog lika.

Pročitajte i ovo: McBling – estetika koju sigurno niste očekivali

Naši drugi favoriti

Nikada kraja sadržaju sa Noći veštica, tako da nije moguće da izdvojimo baš sve kostime, ali smo sigurno da vam se naš izbor dopao. Evo još nekoliko naših favorita:

Naslovna fotografija: instagram.com/iamcardib

Nenad Grubanoski

Comments