Nekad nam se čini da mi žene uvek udoljavamo drugima. Bratu, dečku, drugarici, drugu, a da sebe u većini slučajeva stavljamo po strani. U tome nema ničeg neobičnog ni lošeg, ali nekada treba i sebi dati malo oduška i priuštiti pravo zadovoljstvo. To može biti odlazak u šoping i kupovina tašne ili cipela koje smo tako dugo želele, uživanje u toploj kupki i čaši vina, čitanje omiljenog štiva uz lagane zvuke muzike… Sve su ovo “poslastice” koje nam pružaju neizmerno zadovoljstvo, ali ovoga puta na umu imamo jednu drugu vrstu opuštanja. Reč je o uživanju u omiljenom kozmetičkom tretmanu!

Kada to kažemo, ne mislimo na odlazak kod frizera, pedikir ili manikir, jer to često činimo. Mislimo na kozmetičke tretmane koje nemamo običaj da sebi često priuštimo, a koji su nam nekada preko potrebni. Baš zato smo danas rešili da vam preporučimo nekoliko sjajnih kozmetičkih tretmana nakon kojih ćete biti kao preporođene, a koje, drage naše dame, sebi morate pokloniti u ovoj godini. Vreme je da makar malo mislite na sebe, a SrediMe.rs je tu da vam u tome pomogne!

Tretmani lica

Kada se pomenu tretmani lica, najčešće na umu imamo tretmane za sređivanje lica od akni i bubuljica. To je svakako preporučljivo damama koje imaju osetljivu kožu, ali to nisu jedini tretmani koje sebi možete priuštiti u ovoj godini, a ujedno u njima i uživati! Masaža lica, hijaluronski tretmani lica, maske za lice, tretmani vrata i dekoltea, tretmani regije oko očiju – sve su to “poslastice” koje, u zavisnosti od toga šta vas zanima i šta vam je potrebno, treba sebi da priuštite baš ove godine. Videćete da ćete se nakon njih osećati mnogo lepše i opuštenije, dok će vaše lice biti osveženo i nežnije nego ikada pre!

kozmeticki tretmani 1 Kozmetički tretmani koje morate pokloniti sebi u ovoj godini

I još jedan savet – u ovoj godini priuštite sebi tretman profesionalnog šminkanja malo češće nego inače! Nema veze što nemate poseban povod za to, važno je da uživate!

Masaža

Uh, odakle početi! Masaža za opuštanje, masaža celog tela, terapeutska masaža, anticelulit masaža, masaža stopala, reiki masaža – koju god masažu da poželite ove godine, priuštite je! Nemojte štedeti novac, jer vam je neki od ovih tretmana sigurno preko potreban! Zamislite samo kako ćete se osećati kada nakon celodnevnog stresa i sedenja odete na masažu i uživate u maksimalnom opuštanju i otklanjanju napetosti. Neprocenjivo, zar ne?

kozmeticki tretmani 2 Kozmetički tretmani koje morate pokloniti sebi u ovoj godini
Comments