I ove godine, kompanija TUI Reisecenter, kao jedan od vodećih svetskih turoperatora, nudi vam individualna putovanja za ceo svet. Kompanija je prisutna na našem tržištu od 2009. godine i za to vreme može se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih klijenata. Nemački kvalitet i sugurnost putovanja nešto je po čemu smo poznati i što nas izdvaja.

Mi mislimo samo na odmor, naša svest koncentriše se samo oko vaših putovanja – a kada vaši lični agenti misle na odmor, onda stvarno misle na sve. U našoj ponudi su paket aranžmani renomiranih turoperatora sa polascima iz Nemačke i Austrije, pa sve do najudaljenijih destinacija.

Zahvaljujući velikom broju usluga koje nudimo, sa nama možete posetiti sve destinacije koje ste oduvek želeli da obiđete. Od odmora na najlepšim karipskim plažama do predivnih zalazaka sunca na Baliju ili Bora Bori. Uživajte u posmatranju polarnih svetlosti u Finskoj ili na safariju u Keniji i Tanzaniji. Naša kompanija već dugi niz godina organizuje venčanja na najpopularnijim destinacijama poput Sejšela, Maldiva, Mauricijusa, Madagaskara, Kube, Dominikane, Jamajke, Barbadosa, Bahama i ostalih egzotičnih ostrva. Za one koji vole tradicionalne destinacije na koje odlaze srpski turisti poput Grčke, Turske, Španije, Italije, Egipta ili Tunisa, imamo veliki izbor hotela u našoj ponudi po najpovoljnijim cenama.

Obiđite znamenitosti Pariza, Rima, šopingujte u Istanbulu, Dubaiju ili Milanu, posetite najbolje kockarnice Las Vegasa i Monte Karla, uživajte u najboljim vinima u Portugalu, Argentini i Čileu, posetite velike istorijske lokalitete poput Maču Pikčua ili Kineskog zida…

Za najmlađe nudimo veliki broj porodičnih hotela sa aquaparkovima, posete Diznilendu, Legolendu ili Gardalendu….

Bora Bora Krajnje je vreme da počnete da mislite na svoj odmor!

Venčanja, Bora Bora

Angkor Wat Kambodža Krajnje je vreme da počnete da mislite na svoj odmor!

Angkor Wat, Kambodža

Havana Kuba Krajnje je vreme da počnete da mislite na svoj odmor!

Havana, Kuba

Sejšeli Krajnje je vreme da počnete da mislite na svoj odmor!

Sejšeli

Las Vegas Krajnje je vreme da počnete da mislite na svoj odmor!

Las Vegas, USA

Pariz Krajnje je vreme da počnete da mislite na svoj odmor!

Pariz, Francuska

Comments