Meghan Markle i Kate Middleton su možda neveste kraljevske porodice, ali ni one nisu savršene. Zahvaljujući svojim šminkerima i jednostavnim beauty trikovima uspevaju svakog puta da izgledaju savršeno. Ne, njihova tajna nije u dijamantima i tijari, već proizvodima koje verovatno i vi imate kod kuće.

Vežbajte svoje lice

Meghan Markle je u jednom intervjuu pre nekoliko godina otkrila da gotovo svakog dana 15 minuta posveti vežbama lica kojim je naučio njen kozmetičar. Tvrdi da one čine obraze i bradu mnogo istaknutijim i daju im lepši oblik, a zavisno od toga koji deo lica želite da korigujete, možete pronaći različite vežbe na internetu.

Uključite ulje šipurka u rutinu

Ulje šipurka poznato je po korigovanju nepravilnosti na koži i posvetljivanju tena, a prema najbližim saradnicima Kate Middleton, to je jedan od proizvoda koje uvek koristi. Takođe se koristi kao anti-age tretman ali i za posvetljivanje tamnih kolutova ispod očiju. Preporučuje se njegovo korišćenje i kada imate upalne procese na licu.

Hidrirajte usne

Iako je lako zaneti se tokom svakodnevnog korišćenja karmina, najbitnije je da vaše usne izgledaju zdravo, glatko i sveže kada skinete šminku. Iz tog razloga preporučuje se korišćenje balzama za usne sa SPF faktorom koji će regenerisati kožu vaših usana i učiniti ih mekanim i sjajnim, a vi ćete bez problema moći da negujete prirodan izgled.

Kontrolišite pramenove četkicom za zube

Vojvotkinje od Saseksa često nose kosu podignutu i visoki rep ili punđu, a njihove frizure uvek izledaju savršeno, bez ijednog pramena koji štrči. Meghanin trik je da malo laka za kosu naprska na četkicu za zube, a onda ga polako začešlja sa ostatkom kose.

Lakirajte nokte u nude nijansama

Članice kraljevske porodice već više od 30 godina nose gotovo isključivo nude nijanse na noktima, iz razloga što je tu boju najlakše održavati i ide uz sve modne kombinacije.

Osvežite oči highlighterom

Njihov život nije baš uvek uživanje, stoga često spavaju samo po 4 ili 5 sati pre nego što izađu pred javnost. Kako bi otklonile znakove umora, Kate i Meghan koriste highliter na unutrašnjosti kapka, kako bi otvorile oči.

Comments