Kod Rijane je, makar u poslenje vreme, sve “more is more” i mi je definitivno najviše volimo zbog toga! Ono, kada bismo sve mi imale toliko samopouzdanja kao ona… Jer, samo Rijana može da spoji nespojivo ili ulicom prošeta skoro pa gola sa takvim stavom da bi joj pozavidele i najbolje manekenke na modnim pistama za koje znamo da na savršeni način moraju da ponesu garderobu koju predstavlaju. Rijana je tako cool, casual i “boli me uvo za sve vas” da je nemoguće ne diviti joj se zbog toga. Sve želimo da budemo takva Rijana!

Ono najbolje što Riri može da nam ponudi kada je moda u pitanju, definitivno su kombinacije koje viđamo na crvenom tepihu, ali daleko od toga da nas pevačica ne osvaja i svojim street style kombinacijama. Ipak, kada prošeta ulicama rodnog Barbadosa u festivalskim kostimima zbog kojih i Victoria’s Secret Fashion Show crveni – staje nam dah! Ovo je kratka istorija njenih najboljih festivalskih izdanja, a jedno je zajedničko svima njima – Rijanin osmeh i neverovatna energija!

2017.

Ove godine je Rijanino pojavljivanje na festivalu na Barbadosu bilo zapaženo iz više razloga – nova frizura, loš fotošop (?) i komentar Krisa Brauna. Ipak, nas zanima samo njen kostim koji je zaista bio vrhunski i koji joj je stajao perfektno iako je navodno “nabacila” koji kilogram viška.

View this post on Instagram

crawpova '17 #AuraForCropOva @aura_experience

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Comments