Pošto se trudimo da idemo u korak sa trendovima, odlučili smo da se pozabavimo jednim koji već uveliko jenjava Holivudom, a to je trend: kratka kosa. Minimalna dužina kose je ono što je masa poznatih ličnosti ponela i ovaj trend su oberučke prihvatile Rijana, Ema Votson, Natali Portman...

Šta je to što ovu frizuru čini tako magičnom, pitamo se?

Kada imate kratku kosu, manje vodite računa o frizuri, tačno, ali zato je akcenat na licu. Mora da poznate ličnosti to znaju, pa da vidimo za koje su se frizure ove zvezde odlučile.

Rijana je naša prva zvezda, koja se istina i ošišala među prvima. Njoj izuzetno lepo stoji ova frizura, jer stavlja njeno lice u prvi plan.

118 Kratka kosa je u trendu

Da li vam se dopada ova frizura?

Ema Votson više od ovoga kosu nije mogla da skrati. Ima veoma posebnu boju kose, koja joj sa ovakvom frizurom i te kako dolazi do izražaja. Ovako je posebna i nema osobe koja ne bi obratila pažnju na nju. Možda je ovo njen način da se udalji od uloge koju je imala u filmovima o Hariju Poteru, a ljudi je pamte baš po njoj.

214 Kratka kosa je u trendu

Ema Voton, ne više Hermiona

Selma Bler izgleda tako šik i zanosno sa kratkom kosom u izraženoj crnoj boji. Ona je ovu promenu napravila još 2008. i od tada ne menja stil, jer je očigledno da joj odlično stoji.

311 Kratka kosa je u trendu

Selmi odlično stoji kratka kosa

Natali Portman je napravila veoma hrabru odluku kad se ošišala. Ova frizura ističe njene krupne, smeđe oči. Ovo je više nego smela odluka, zar ne?

412 Kratka kosa je u trendu

Natali Portman je još jedna u nizu “ošišanih”

Ešli Simpson je jedna od plavuša sa ekstra kratkom kosom. Šiške su malo duže i obično ih stavlja u stranu. Moramo reći da joj je ovaj eksperiment sa frizurom odlično legao.

58 Kratka kosa je u trendu

Ešli je skratila kosu još 2011.


Violeta Stojanović

Comments