Kratki nude nokti su minimalističko trendi osveženje koje nam je potrebno kako bi nam letnji autfiti bili što šareniji (nećemo morati da brinemo da se haljine u duginim bojama neće slagati sa manikirom). Nude varijante se po pravilu slažu uz sve i oduševićete se praktičnim i kreativnim opcijama ovog suptilnog trenda, koje najpre pristaju kraćim noktima. Napravili smo listu naših omiljenih primera manikira kad su u pitanju kratki nude nokti, a budući da je leto na pragu, imaćete sasvim dovoljno vremena da ih isprobate.

Kratki nude nokti – 10 ideja za savršen manikir

Patern sedamdesetih

Kombinacija boja na samom vrhu nokatne ploče jeste klasičan šablon koji budi nostalgiju za sedamdesetim godinama koje je obeležila šarena disko era. Baš zato, iako je u pitanju nude manikir, nije monoton i jednoličan. Ovo je idealna verzija za one koji vole boje, ali bi opet rado isprobali nude varijantu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BhamBNails (@bhambnails)

Crne linije na nude podlozi

Milky baza i suptilne crne linije koje, zbog toga što su na svakom noktu ocrtane na drugom mestu, odaju utisak interesantnog geometrijskog dizajna. Ovo je manikir koji će sasvim sigurno privući pažnju jer deluje hipnotišuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IMARNI (@imarninails)

Zlatni frenč kratki nude nokti

Neprevaziđeni francuski manikir u različitim varijantama je uvek dobra ideja, a naročito ako uključuje šljokice koje izgledaju kao da sa vrha nokta padaju nadole. Bajkovit efekat na nude bazi daje dozu elegancije i uklopiće se uz sve vaše romantične letnje haljine.

Klasika koju obožavamo

Proverena varijanta je definitivno milky baza sa tankim belim vrhovima. Uredno, svedeno i prirodno, naročito kad su nokti kratki. Ovo je idealan izbor ako ćete izabrati najekstremniju opciju kad je u pitanju minimalizam.

Roze nude nokti

Bebi-roze u svojoj nude varijanti obećava vrelo leto u kome ćete u potpunosti prigrliti svoju nežnu stranu. Toliko ženstveno da ćete mu se ponovo vraćati jer će vam postati sigurna varijanta.

Spoj više nude nijansi

Ako ste mislili da je u pitanju jedna nude nijansa, zapravo, nije. Svaki nokat je u različitoj boji, od najtamnije ka najsvetlijoj, ali to izgleda toliko smisleno i razlika je gotovo neprimetna. Eto načina da isprobate sve nude nijanse u jednom vidu manikira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Nude polumesec

Savršena kombinacija mlečne i braon nude nijanse uz dodatak hroma. Ovaj polumesec može da ima i posebnu simboliku s obzirom na to da gotovo da ne postoji osoba koja ne voli letnje noći, pa čak i ako su oslikane nude nijansama i totalno netipične.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

Floral nude

Leto i cveće su uvek dobitna kombinacija, naročito u manikiru. Bez dileme ćete biti primećeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phoebe (@phoebesummernails)

Vrhovi u duginim bojama

Ko kaže da nude mora obavezno da podrazumeva odsustvo jarkih boja? Šta ako nađete način da ih “na kvarno” provučete? Ovo je idealan način za to. Dugine boje mogu samo da se naziru u tankoj liniji pri vrhu nokta, a svaka boja koju želite može da se nađe u spektru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suman (@nailsbysuman)

Pola leopard, pola nude

Imamo rešenje i za ljubitelje animal printa. Makar pola nokta ostavite za nude, a polovinu oslikajte omiljenim animal dezenom. Rekli bismo da se leopard slaže sa mlečnim nude nijansama, zar ne?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IMARNI (@imarninails)

Pročitajte i ovo: Ništa ne zavodi kao crvena haljina: 7 elegantnih modela iz domaće ponude

Naslovna fotografija: instagram.com/_nailsbybethany

Milana Petković

Comments