Prvi dani Nedelje mode u Njujorku donose brojne novosti, savršene street style kombinacije, te kolekcije koje se prikazuju javnosti. Već su počele govorkanja o tome šta koji dizajner predstavlja ispred svog brenda, a našu pažnju je okupirala jedna od najstilizovanijih dama, Viktorija Bekam. Suštinski, celu novi kolekciju za proleće/leto 2017. Viktorija je objasnila i predstavila samo jednom rečenicom: “Uvek je polazna inspiracija i najvažnije je ono što ja volim da nosim”, što znači da svaka kolekcija nosi najviše pečat Viktorijinog modnog ukusa i stila.

Revije poznatih dizajnera i brendova uvek su na Nedeljama mode preune kolekcija koje nisu prilagođene svakodnevnom stilu, niti stvarnim devojkama i ženama, odnosno, samo su deo visoke mode koja nije za ulice, već neka javna pojavljivanja, fotografisanja i snimanja. Ovog puta je Viktorija Bekam uradila jednu jako veliku promenu, te se za razliku od mnogih okrenula baš tome, stvarnim ženama i relnom životu, što joj je bila glavna inspiracija za ovogodišnju kolekciju koja samo što je predstavljena.

victoria beckam fashion show 1 Kreirana za stvarne žene: Nova kolekcija Viktorije Bekam predstavljena u Njujorku victoria beckam fashion show 2 Kreirana za stvarne žene: Nova kolekcija Viktorije Bekam predstavljena u Njujorku victoria beckam fashion show 3 Kreirana za stvarne žene: Nova kolekcija Viktorije Bekam predstavljena u Njujorku victoria beckam fashion show 4 Kreirana za stvarne žene: Nova kolekcija Viktorije Bekam predstavljena u Njujorku victoria beckam fashion show 5 Kreirana za stvarne žene: Nova kolekcija Viktorije Bekam predstavljena u Njujorku victoria beckam fashion show 6 Kreirana za stvarne žene: Nova kolekcija Viktorije Bekam predstavljena u Njujorku
Comments