Kako bi bilo kada bi se ženina lepota hranila njenim samopouzdanjem? Kako bi bilo kada bi jedini cilj kozmetičkih preparata bio da je usavrše i istaknu? I, konačno, kako bi bilo da ta lepota donosi osećaj smirenosti i sreće? Mi u Lancôme-u čvrsto verujemo u to.

Linija proizvoda Rénergie oduvek se temelji na najvažnijim postavkama ove filozofije. Ispuniti želje i očekivanja žena i oblikovati prepoznatljive teksture dokazane efikasnosti.

Sada svaka žena može odabrati proizvod za negu kože koji joj u potpunosti odgovara s obzirom na njene preferencije, tip kože, stil života ili godišnje doba. Rénergie Multi-Lift sada je dostupan u tri sasvim nove teksture: Light Cream, Cream i Rich Cream. Lancôme na ovaj način podiže nivo osvešćenosti o tome da svaka osoba ima specifične potrebe vezane za negu i lepotu, ali jednako visoke zahteve za vidljivim rezultatima.

RML RENO 2015 TE 15ML INTER CREME BD Krema koja pomera granice ženske lepote

Novi put, novi period redefinisanja kozmetičkog liftinga, nova saznanja i revolucionarne metode ispitivanja: Lancôme još nikad do sad nije u tolikoj meri bio ispred svog vremena…u nastojanju da zaustavi vreme. I pobedi u borbi s borama i gubitkom čvrstoće, uz istovremeno redefinisanje kontura – deo po deo lica.

Naš cilj? Učiniti žene – sve žene – lepšim. A time i srećnijim.

Lifting, deo po deo

Rénergie je već dvadeset godina ženski saveznik u njihovoj borbi protiv bora i gubitka čvrstoće. Crpeći inspiraciju iz najvažnijih naučnih postignuća, Lancôme uz još snažniji anti-ageing učinak sve više pomiče granice ženske lepote.

Lancôme još jednom kreće neistraženim stazama i traži svežu inspiraciju u svemirskoj biologiji. Lancôme-ovo znanje o biološkim mehanizmima kože i originalne metode ispitivanja u kombinaciji sa svemirskom biologijom otvaraju vrata novim načinima borbe protiv starenja.

Lancôme je za Rénergie Multi-Lift kreirao ekskluzivnu tehnologiju [Up-Cohésion]™, kombinaciju aktivnih sastojaka koje je, u saradnji sa stručnjakom za svemirsku biologiju, prof. Alainom Coligeom, ispitao u ekstremnim uslovima simulirane mikrogravitacije.

Rénergie Multi-Lift označava nastanak nove, redefinisane nege kože s efektom liftinga. Za glatkiju i čvršću kožu i redefinisane konture lica – deo po deo. Nova generacija proizvoda nadahnuta naprednim naučnim otkrićima.

Comments