Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Krema koja pomera granice ženske lepote

Krema koja pomera granice ženske lepote

1/2

Kako bi bilo kada bi se ženina lepota hranila njenim samopouzdanjem? Kako bi bilo kada bi jedini cilj kozmetičkih preparata bio da je usavrše i istaknu? I, konačno, kako bi bilo da ta lepota donosi osećaj smirenosti i sreće? Mi u Lancôme-u čvrsto verujemo u to.

Linija proizvoda Rénergie oduvek se temelji na najvažnijim postavkama ove filozofije. Ispuniti želje i očekivanja žena i oblikovati prepoznatljive teksture dokazane efikasnosti.

Sada svaka žena može odabrati proizvod za negu kože koji joj u potpunosti odgovara s obzirom na njene preferencije, tip kože, stil života ili godišnje doba. Rénergie Multi-Lift sada je dostupan u tri sasvim nove teksture: Light Cream, Cream i Rich Cream. Lancôme na ovaj način podiže nivo osvešćenosti o tome da svaka osoba ima specifične potrebe vezane za negu i lepotu, ali jednako visoke zahteve za vidljivim rezultatima.

RML RENO 2015 TE 15ML INTER CREME BD Krema koja pomera granice ženske lepote

Novi put, novi period redefinisanja kozmetičkog liftinga, nova saznanja i revolucionarne metode ispitivanja: Lancôme još nikad do sad nije u tolikoj meri bio ispred svog vremena…u nastojanju da zaustavi vreme. I pobedi u borbi s borama i gubitkom čvrstoće, uz istovremeno redefinisanje kontura – deo po deo lica.

Naš cilj? Učiniti žene – sve žene – lepšim. A time i srećnijim.

Lifting, deo po deo

Rénergie je već dvadeset godina ženski saveznik u njihovoj borbi protiv bora i gubitka čvrstoće. Crpeći inspiraciju iz najvažnijih naučnih postignuća, Lancôme uz još snažniji anti-ageing učinak sve više pomiče granice ženske lepote.

Lancôme još jednom kreće neistraženim stazama i traži svežu inspiraciju u svemirskoj biologiji. Lancôme-ovo znanje o biološkim mehanizmima kože i originalne metode ispitivanja u kombinaciji sa svemirskom biologijom otvaraju vrata novim načinima borbe protiv starenja.

Lancôme je za Rénergie Multi-Lift kreirao ekskluzivnu tehnologiju [Up-Cohésion]™, kombinaciju aktivnih sastojaka koje je, u saradnji sa stručnjakom za svemirsku biologiju, prof. Alainom Coligeom, ispitao u ekstremnim uslovima simulirane mikrogravitacije.

Rénergie Multi-Lift označava nastanak nove, redefinisane nege kože s efektom liftinga. Za glatkiju i čvršću kožu i redefinisane konture lica – deo po deo. Nova generacija proizvoda nadahnuta naprednim naučnim otkrićima.

Editors choice