Hejdi Klum (Heidi Klum) i Sil (Seal) su krajem prošle godine kupili kuću u Los Anđelesu, čija se vrednost  procenjuje na $13.4 miliona. Prve komšije ovom uspešnom holivudskom paru su Arnold Švarceneger (Arnold Schwarzenegger), Ben Aflek (Ben Affleck), Dženifer Garner (Jennifer Garner) i Riz Viterspun (Reese Witherspoon).

Picture 104 Kuća iz sna Heidi Klum

Kuća je sagrađena 1999. godine, u mediteranskom stilu od najskupljeg materijala, a pogled na okean i planine je svrstava u red najlepših kuća u Los Anđelesu. Sedam velikih spavaćih soba, devet kupatila, velika kuhinja, bazen i prelepi vrt ostaviće vas bez daha. Najkvalitetnije drvo je prisutno u svim oblicima i daje posebnu toplinu ovom domu. Interesantno je da je svoju primenu našlo i u jednom od kupalila u vidu umivaonika. U svakoj sobi ćete pronaći kamin i drvene plakare. Kamin koji je smešten u kuhinji datira još iz 1603. godine i uvezen je iz Škotske.

Picture 310 Kuća iz sna Heidi Klum Picture 55 Kuća iz sna Heidi Klum Picture 361 Kuća iz sna Heidi Klum Picture 312 Kuća iz sna Heidi Klum Picture 262 Kuća iz sna Heidi Klum Picture 191 Kuća iz sna Heidi Klum

Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments