Deluje da smo nekako preko noći došli u to doba godine. Dok većina žena uklanja neželjene dlačice tokom cele godine, kako stignu vrućine tako ne možemo da “varamo” i odlažemo depilaciju, brijanje ili koju god metodu da koristimo, za tri, pet, deset dana!

Čak i ako nisi letoholičar kao mi i ne obožavaš letnje vrućine (znamo da je još uvek proleće, ali živa u termometru to definitivno ne pokazuje), verujemo da bi siguuuurno bila i više nego srećna da tokom letnje sezone možeš da zaboraviš na brijače, depliatore, epilatore, kreme za uklanjanje dlačica i slične “instrumente mučenja”.

Dakle, ako si previše nestrpljiva kako bi sačekala ceo ciklus rasta dlačica i iste te “nerviraju” čim krenu da rastu – imamo efikasno beauty rešenje za tebe. Ovaj uređaj i metodu za uklanjanje neželjenih dlačica, najverovatnije još nisi isprobala, jednostavna je, bezbolna (ponovićemo to još jednom) B.E.Z.B.O.L.N.A. i zasta efikasna –  i ne, nije reč o magičnom štapiću iako to možda zvuči tako!

6 1 Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala   a koja zaista radi!

Dakle, o čemu je reč?

Philips Lumea Prestige je mnogo više od uređaja koji ima divan, elegantan dizajn, dovoljan da poželiš da bude tvoj! Radi se o moćnom aparatu koji je baziran na IPL tehnologiji, što u prevodu znači da pomoću snopova intenzivnog pulsirajućeg svetla “uspavljuje” dlaku u korenu, zahvaljujući čemu one postaju slabije. Po rezultatima istraživanja ovaj aparat će ti pomoći da se rešiš čak 92% dlačica posle samo 3 tretmana.

12 Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala   a koja zaista radi!

Ako si među onima koja ne veruje i ne voli statističke podatke, možda će te ubediti sledeće činjenice: dok koristiš Philips Lumea Prestige aparat na mestima kože koja tretiraš, osetićeš samo blagi toplotni snop i to je to. Nema čupkanja, nema stiskanja zuba pre nego što povučeš traku sa voskom, nema iritacije u vidu sitnih akni. Ništa.

Posle tretmana ostaje samo da budeš dosledna, upotrebljavaš aparat prema instrukcijama i gledaš kako ti koža postaje magično glatka i nežna.

Comments