Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Malo se jesmo opustili. Konačno! Toliko dana u karantinu i u svoja četiri zida stvarno je bilo previše. Međutim, ne treba još uvek da se opuštamo i iako su mere značajno ublažene treba i dalje da se čuvamo.

Nekome još uvek nije prijatno da izlazi, da se šeta, niti da posećuje razna mesta. I to je sasvim u redu. Zbog toga ti mi donosimo različite ideje za fotkanje, odnosno kako možeš da unaprediš svoj sadržaj na društvenim mrežama, ukoliko si se u prethodna dva meseca islikala u svim delovima svog stana i kuće! 

Iskoristi dvorište, biljke i sve prirodno što imaš

Pretpostavljamo da ukoliko imaš dvorište da si se već slikala, ali sada je proleće, sve je olistalo i još više ozelenelo, tako da iskoristi priliku. Ako imaš ruže u dvorištu to je još bolja prilika za idealnu fotografiju ili bilo koje drugo cveće. Ukoliko živiš u stanu, iznesi svoju najveću biljku i neke manje biljke na terasu i napravi pravi prirodni ambijent za slikanje. Ukoliko baš nemaš niti jednu biljku, onda svakako možeš kupiti kale ili neko drugo šareno cveće na pijaci, kojim ćeš ulepšati prostor, baš tu gde treba da nastane tvoja prelepa fotografija.

Prekrivanje praznog zida stranicama iz novina 

Napravi pravi photowall, jedinstven i originalan. Pronađi stare novine, ukoliko ih nemaš onda ih kupi, nekoliko primera, a onda kada ih malo prelistaš polepi ih po zidu. Mada većina nas negde u zapećku čuva te neke stare novine, koje nam više ne znače. Upravo sada te novine mogu da ti posluže za idelnu pozadinu. I niko neće znati da se sve to nalazi upravo u tvom domu. 

Interesatne pozadine – zavesa za tuš kabinu? 

Bez bilo kakvog photoshopa možeš da napraviš idealnu pozadinu. Naime, nemamo svi u kući uslove za profesionalno fotografisanje i zanimljive pozadine kakve viđamo na profilima poznatih influnserki. Međutim, znaš li da ti može pomoći samo jedna zavesa za wc. I to kakva zavesa. Te zavese nisu skupe, a možda baš jednu imaš u svom tolaetu. Namesti dobro svetlo, odnosno okreni se ka prozoru ili veštačkom osvetljenju i bum. Eto ga selfie kakav će razbiti monotoniju na tvom profilu.

Bela posteljina 

Na kraju krajeva ne moraš mnogo da se mučiš. To može biti jednostavna pozadina napravljena od bele posteljine. Uzmi beli čaršav i okači ga između dve tačke, ispeglaj ga prethodno koliko god možeš. Ovaj čaršav možeš bilo gde okačiti i uvek gledaj da ti bude dobro svetlo bude dobro. Našminkaj se lepo, obuci nešto što će biti opozit beloj pozaditi i eto je fotografija, skoro pa profi. I ove fotografije nas toliko asociraju na leto i tople dane.

Mlečna kupka 

Užitak je kompletan. Pored toga što ćete uživati u ovoj kupki i opustiti se maksimalno, imaćete i savršenu fotografiju. Naravno dodaj malo okolne dekoracije i cveća. Ovde će ti asistent dobro doći, jer je zaista potrebno slikati tako, a da se naravno ništa ne providi! 

View this post on Instagram

LET’S TALK ABOUT CREATIVE HURDLES! Here’s the reali-tea: as a creator, there will be bumps in the road & sometimes an idea that you envision in your mind may not be executed in the way that you had planned, and that’s okay. Creating content is all about adapting and finding ways to overcome those hurdles. When I tell you guys this was the MOST frustrating & challenging shoot that I’ve ever done, I’m not exaggerating. I honestly didn’t think I’d have any photos that would work. Anything that could go wrong, did go wrong. At one point I was feeling so defeated, but I was NOT willing to give up. Let’s dive into what went wrong, because I think it’s important to share these hurdles & talk about how I overcame them. It all started the moment that I filled up the bath with milk powder. The water was not getting milky enough & the powder created bubbles in the bath. I had to individually scoop out the bubbles with a cup to create the smooth canvas that I was envisioning. This took about 30-45 mins. After I had used the first packet of milk powder, the water was nowhere near what I wanted it to look like. I poured in a second packet of the powder & the water STILL wasn’t milky enough, so I poured in my third & final packet of the powder. The water still wasn’t where I was hoping it would be, but I had to make do. Then the flowers immediately sank to the bottom of the tub. I ended up having to edit in some flowers & used the remaining flowers to create the scenery around the tub. I shot this entirely on my own, so used the timer on my camera along with the canon app on my phone. I left my phone near the tub to give myself enough time to pose, & I left a hand towel near my phone to wipe off my hands once it was time to take a new photo. This was time consuming. I had moments of not being submerged enough in the water, I was exposing more than I wanted to. It was seriously one thing after another, but somehow I managed to gather myself and make it work. Moral of the story: have patience, don’t let your emotions get the best of you, & don’t give up. Sometimes our best work is the most challenging to achieve💜

A post shared by NICOLE | Las Vegas Blogger (@keepinupwnicole) on

Tvoj novi hobi 

Zapamti, na feed-u ne moraš šerovati samo sopstvene slike. Napravi feed tako da tvoji pratioci uživaju i u nekim drugim zanimljivostima. Ukoliko si započela neki hobi, to bi trebalo da podeliš sa svojim pratiocima. Na primer, ukoliko si krenula da kuvaš ili da šiješ nešto, da radiš dekupaž ili praviš nešto drugo. Sve je dozvoljeno i sve je naravno dobrodošlo.

Editors choice