Umeju li da te iznerviraju ili budu urnebesno smešni opisi tuđih fotografija na društvenim mrežama? Nekada umeju zaista da budu čak i degutantni, jer čitati po hiljadu puta opise i “haštagove” “#friends #bff, ljubav moja…” i tako zaista u nedogled. A onda se zapitaš verovatno “pa gde je kreativnost i mašta“, a onda kada dođe na red tvoja fotografija i njeno objavljivanje nastaju i muke kako da smisliš neki opis, jer želiš da bude kul i dobar, ipak si na njoj sa “svojom osobom” odnosno sa osobom uz koju provodiš najviše vremena, sa kojom se družiš celog života i koju neizmerno voliš. Možda ti baš nešto od ovoga pomogne da smisliš jedan dobar opis, a on će uticati i na to da sama fotografija deluje lepše, ali i da “skupiš” koji lajk više.

Uvek je lepo dočarati drugima ljubav koju prema nekom osećaš, a evo i odlične rečenice za to: “Moje ja voli tvoje ti.” Jednostavno, konkretno i sasvim iskreno i lepo rečeno, ups, napisano.

Uvek možeš da iskoristiš i neke lepe rečenice likova iz knjige, nekog filma, poput one koju govori Forest Gamp u istoimenom filmu: “Mi zajedno idemo kao grašak i šargarepa.

Čak i likovi iz crtanih filmova imaju odlične ideje, poput Vini Pua:” Nismo ni shvatali da stvaramo uspomene. Znali smo samo da se jako zabavljamo.

prijateljstvo 1 Kul opisi fotografija na kojima si sa svojom osobom
Comments