WANNABE DIGITAL AWARDS: Biramo najbolje influensere u čak 17 kategorija!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

U situaciji u kojoj ustanove kulture ne dobijaju skoro nikakvu pažnju i potrebnu pomoć države, organizacija Kult-i-Više nastoji da pokaže kako je dobra ideja i čista energija pravo rešenje u promociji istinskih kulturnih vrednosti.

Njihova ideja se zasniva na promociji kulture nezavisno od materijalnih sredstava, dok njihov cilj nije da govore o novcu i o tome kako novca nema, već o tome šta se može uraditi za promociju mladih talenata i razvoj kulture kod mladih, na čemu se i zasniva njihova čitava kampanja. Dakle, reč je o želji da mladi pronađu prostor u okviru koga će moći da se istaknu, pokažu i dokažu, a ne da iskorišćavaju prostor kako bi govorili o mogućim problemima i preprekama.

Svojom energijom i čistom idejom o promociji umetnosti i visokih umetničkih vrednosti, fusijom klasične muzike, poezije, filmske umetnosti i dinamičnim i kvalitetnim programom svakog od projekata, organizacija Kult-I-Više uspela je do sada da privuče veliki broj ljubitelja umetnosti.

Njihova ideja jeste da združe umetnike različitih sfera umetnosti i podstaknu ih na zajedničke projekte, gde bi muzičari komponovali i svirali/snimali muziku za studentske filmove, a režiseri pravili spotove i promotivni video materijal za muzičare, muzičari bili uključeni u poetske večeri i izložbe likovnih radova ili fotografija, a sve to po principu uzajamne koristi u promociji umetnosti.

Stoga će 10. oktobra, s početkom u 18 časova, u Ustanovi kulture “Vuk Karadžić” biti održan Kult festival, na kojem će posetioci imati prilike da uživaju u koncertu klasične muzike, nastupima džez bendova, lutkarskim predstavama, izložbama vajarskih radova, slika, grafika i fotografija, kao i u mnogim drugim, za tu priliku, pripremljenim aktivnostima.

Ulaz je slobodan!

kult i više predstavlja kult festival 2 Kult I Više predstavlja Kult festival

kult i više predstavlja kult festival 1 Kult I Više predstavlja Kult festival

 

Editors choice