Čekajući momenat kada ćemo ponovo početi da igramo i srećemo se iz večeri u veče, Jugoslovensko dramsko pozorište želi da ostane u kontaktu sa vama na jedini način koji je moguć u uslovima kada je najodgovornije prema sebi i zajednici ostati kod kuće. Zato ćemo od četvrtka 26. marta, na Youtube kanalu (Jugoslovensko dramsko pozoriste) i sajtu emitovati snimke predstava. Prva predstava koju ćemo vam prikazati je Hadersfild Uglješe Šajtinca u režiji Aleks Čizholm. Početak striminga je u 21h. Istu predstavu imaćete priliku da gledate naredna tri dana u petak 27, subotu 28. i nedelju 29. marta takođe u 21h.

Novu predstavu gledaćete narednog četvrtka, 2. aprila. Takođe u 21h, emitovaćemo predstavu Bure baruta Dejana Dukovskog u režiji Slobodana Unkovskog. U četvrtak 9. aprila emitovaćemo predstavu Skakavci Biljane Srbljanović u režiji Dejana Mijača dok je u četvrtak 16. aprila na programu JDP TV-a predstava Mletački trgovac Viljema Šekspira u režiji Egona Savina. Sve predstave će biti reprizno emitovane i naredna tri dana po premijernom izvođenju (premijere će biti u četvrtak a reprize u petak, subotu i nedelju.

Budite sa nama i pOsetite JDP youtube kanal, naš sajt i društvene mreže.

Ostanite kod kuće! Budite odgovorni prema sebi i zajednici.

#OstaniKodKuce

Hadersfild 5 e1585062317469 #kulturaonline: Predstave Jugoslovenskog dramskog pozorišta gledaj iz svoje fotelje Hadersfild e1585062304655 #kulturaonline: Predstave Jugoslovenskog dramskog pozorišta gledaj iz svoje fotelje
Comments