Vreme za darivanje | Osmeh na dar i Wannabe Magazine na Pravnom fakultetu
22. decembar, 10-15h
Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu

cmas5 Kulturna injekcija specijal: Bye, bye, 2011!

Vreme je za darivanje - pridružite nam se da zajedno širimo osmehe

Kao što smo već najavili, redakcija Wannabe Magazine-a će u četvrtak, 22. decembra, podržati akciju organizacije Osmeh na dar. Članovi redakcije doneće i skupljaće paketiće za one kojima je to najpotrebnije. Donesite i vi svoj prilog – igračke, slatkiše ili školski pribor – u periodu od 10 do 15 časova.

Pretpremijera | Wannabe Magazine žurka
29. decembar
Plastic

holiday decorations 02 ss Kulturna injekcija specijal: Bye, bye, 2011!

Nemojte propustiti prvu Wannabe žurku ove sezone

Wannabe ne zna za zimu! Nakon veoma uspešne letnje sezone Wannabe žurki na splavu Plastic Light, tim našeg magazina proslavlja kraj godine pune uspeha. Pridružite nam se u jedinstvenoj atmosferi poznatog beogradskog kluba i pripremite se na najbolji način za najluđu noć!

Doček | Francuska Sobarica Celebrating NYE
Francuska sobarica, Francuska 12
cena karte: 500/700 RSD; 1000 RSD na dan dočeka

374368 10150448246007917 677677916 8681505 1800855814 n Kulturna injekcija specijal: Bye, bye, 2011!

B.K.O, Bursaćeva i Rebel B zagrejaće Francusku sobaricu

Novogodišnje žurke u Francuskoj sobarici svima su već dobro poznate. Ovaj put, nastupaju B.K.O (22h), Bursaćeva (ponoć) i Rebel B (02h), koji će obezbediti neverovatnu atmosferu uz zanimljivu mešavinu hip hop,  r’n’b, indiepop i dubstep zvukova. Ovo su imena za koja će se u Beogradu tek čuti, a ovog 31. decembra vam se pruža prilika da vas u to i ubede!

Doček | Enter the Future
Supermarket, Višnjićeva/Strahinjića bana
cena karte: 33€ (all inclusive)

Untitled 11 Kulturna injekcija specijal: Bye, bye, 2011!

Doček u Supermarketu? Nećete pogrešiti!

Jedno od “najcool” mesta u Beogradu uvodi nas u budućnost, a u tome Supermarket timu pomažu: Saša Radosavljević (GroovyMan), Oysha, Mikele, Sale Funkin’ Blue, Dušan Lilić (Banda Panda), Adrenalin Junkie i Tom Collins. Dočekajte budućnost u ambijentu concept store-a o kojem je nekoliko vodećih svetskih turističkih i dizajn magazina pisalo kao o mestu koje se u Beogradu ne sme zaobići.

Doček | Electric Factory New Year’s Eve
KC Grad, Braće Krsmanović 4
cena karte: 800 RSD (pretprodaja), 1000 RSD (regularna cena)

2672NYE 2012 360 Kulturna injekcija specijal: Bye, bye, 2011!

Doček 2012. će sigurno biti jedna u nizu nezaboravnih žurki KC GRAD-a

Pre skoro godinu dana, Electric Factory ekipa se okupila i organizovala jednu zabavnu žurku u KC GRAD. Ovog puta, druže se sa nama dočekujući “tu famoznu 2012. godinu”. Kao i uvek na EF žurkama, očekivani su kvalitetan zvuk, fino društvo i dobra zabava – na donjem nivou Kulturnog centra, Music’n’Dancing Floor-u, nastupiće Ewox, Miloš Stojanović, Deep Moments, Oki i MIljan Che. Biće otvoren i gornji nivo KC GRAD-a – Chill’n’Fun Floor – gde će se nalaziti različiti zanimljivi sadržaji, video projekcije, stolovi za stoni tenis, Twister… Uživajte u opuštenom dočeku u KC GRAD-u!

NS Doček | Radio As FM & Respect DJs New Year Party
Mala sala Spens-a
cena karte: 1990 RSD

Untitled 21 Kulturna injekcija specijal: Bye, bye, 2011!

Najpopularniji vojvođanski radio i Respect DJs organizuju spektakularan doček 2012.

Najpopularniji vojvođanski radio i udruženje poznato po organizaciji neverovatnih žurki po prvi put će udružiti snage i organizovati spektakularan doček 2012. u Novom Sadu!

Spektakl u maloj sali Spensa biće epicentar ogromnog potresa izazvanog šljaštećom pozitivnom energijom, vrhunskim ozvučenjem, svemirskim efektima, velikim izlivima ljubavi, virtuoznim ručnim radom vrhunskih disk džokeja i neopisivim zadovoljstvom. Novosađani, izbor je očigledan!


Za mere opreza, način upotrebe i moguće kontraindikacije, obratite se terapeutima:
Dejana Knežević
Uroš Pajović

Comments