Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Kulturna Injekcija: Summer Lust

Kulturna Injekcija: Summer Lust

wannabe Kulturna Injekcija: Summer Lust

Žurka | Wannabe Summer Lust Party
petak, 26. avgust od 23h
Plastic Light

Nova u nizu Wannabe žurki na splavu Plastic Light proslavlja omiljeno godišnje doba – leto! Kao i svako, i leto 2011. nosi sa sobom mnogo šema i kombinacija! Dođite na našu veliku letnju žurku i uživajte u dobroj muzici, koktelima i zgodnim ljudima! Dress-code nije strogo definisan (Dress to impress), a kao i na svim žurkama koje je do sada organizovao naš magazin odličan provod je zagarantovan! Zajedno ćemo napraviti cunami u Beogradu!

42 17536047 Kulturna Injekcija: Summer Lust

Pre žurke | DJ petak
petak, 26. avgust od 17h
Supermarket

Najbolje zagrevanje za Wannabe Summer Lust Party! U Supermarketu, jednom od omiljenih “it” mesta u gradu, i ovog petka od 17 časova do ponoći nastupaju DJ-evi. Od 17 do 21 uživajte uz jazz matine koji će puštati DJ Prodavac meda, a od 21 do ponoći nu disco i space disco pušta DJ Dušan Lolić. Takođe, od 17 do 19 časova u Supermarketu traje happy hour! Dobre muzike i pića nikad nije dovoljno, tako da nakon uživanja u ambijentu Supermarketa dođite na reku na neverovatnu Wannabe žurku!

the zookeeper movie poster Kulturna Injekcija: Summer Lust

Film | Čuvar zoološkog vrta” (Zookeeper)
od 25. avgusta
Žanr: Komedija
Režija: Frenk Korači
Uloge: Kevin Džejms (Kevin James), Rozario Doson (Rosario Dawson), Šer (Cher), Adam Sendler (Adam Sandler), Silvester Stalone

Životinje u Zoološkom vrtu Frenflin jako vole svog čuvara Grifina. On se, inače, mnogo prijatnije oseća u društvu lavova nego devojaka. Zato shvata da, kako bi bio u stanju da osvoji devojku, mora da napusti zoološki vrt i nađe bolji posao. Životinje, u panici, odlučuju da prekrše pravilo i otkriju najveću tajnu: da pričaju pred ljudima! Kako bi sprečili Grifina da ih napusti, odlučuju da ga nauče trikovima udvaranja iz životinjskog sveta.

Da li ste za ples Kulturna Injekcija: Summer Lust

Promocija knjige | “Da li ste za ples”, Aleksandar Josipović
nedelja, 28. avgust u 14h
Plesni Centar, Resavska 28

U okviru Međunarodnog plesnog seminara (International Dance Workshop) održaće se prigodno javno predavanje i prezentovanje knjige pod nazivom “Da li ste za ples?”, autora Aleksandra Josipovića, u izdanju izdavačke kuće “Utopija”.
Ulaz za ovo predavanja i promociju je slobodan.

O knjizi:

Telo. Zašto je ono tako interesantno?
Pre svega, svi imamo jedno telo, tako da svi imamo mišljenje o istom. Bez obzira na to da li smo debeli ili mršavi, niski ili visoki. Igrači naročito pokušavaju da ispred ogledala postignu maksimum trenirajući i vežbajući, gurajući sebe do krajnjih granica. Kako je fantastično videti nekoga da odigra 10 pirueta, koje su u potpunosti dobro postavljene i kontrolisane? Zašto smo uvek zapanjeni kada vidimo atletičare, gimnastičare … kada izvode svoje trikove?
Mislim da je to zbog tela, a telo je nešto na što nas sve vezuje … Pokušajte da uradite dve piruete na podu dnevne sobe, pa ćete razumeti odmah koliko je teško. A onaj isti igrač će i dalje pokušavati da “gura” ka 11 pirueta sledećeg dana!
Ova knjiga na jedan jednostavan način objašnjava fenomen svakog tela.

Erik Sorensen
asistent koreograf baleta u Moulin Rouge


Za mere opreza, način upotrebe i moguće kontraindikacije, obratite se terapeutima:
Dejana KneževićUroš Pajović

Marina Gusev je profesor španskog jezika i hispanskih književnosti koji konstantno pokušava da sagleda život kroz ružičaste naočari kako bi joj lakše pao racionalizam koji je progoni, ne ume da uvija reči u foliju da bi manje bolele, ne voli fragilne ljude i ima Kalimerov sindrom (Nepravda, pa to ti je!). Voli leto, more i sunce, i da je ona “neki Bog” ukinula bi i razglednice sa zimskom idilom.

Editors choice