#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Vreme je da isprobaš “Fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Kulturni vodič: Koncert Nemanje Stankovića i Maje Mihić

Kulturni vodič: Koncert Nemanje Stankovića i Maje Mihić

Koncertom izuzetnog mladog violončeliste Nemanje Stankovića i pijanistkinje Maje Mihić, koji će se, u saradnji sa Dragstorom ozbiljne muzike Radio Beograda 202 održati 1. septembra u 20 sati, počinje nova sezona koncerata u Galeriji Artget. Na programu će biti dela kompozitora Pjatija, Baha, Šumana, Hindemita i Roparca.

kulturni vodic koncert nemanje stankovica i maje mihic koncert Kulturni vodič: Koncert Nemanje Stankovića i Maje Mihić

Nemanja Stanković je diplomirao na FMU u Beogradu u klasi Sandre Belić. Usavršavao se na Bečkom konzervatorijumu u klasi Natalije Gutman, u Salcburgu u klasi Enrika Broncija, kao i u Firenci u klasi Natalije Gutman. Trenutno pohađa doktorske studije na FMU u Beogradu. Bio je nagrađivan kao finalista brojnih takmičenja i konkursa, poput Internacionalnog takmičenja violončelista u Licenu, Međunarodnog takmičenja muzičke omladine u BeograduJohanes Brams i Fidelio specijal u Austriji, Internacionalnog takmičenja studenata u Sarajevu.

Godine 2007. od strane umetničke asocijacije ArtLink proglašen je za najperspektivnijeg mladog umetnika Srbije. Ova nagrada donela mu je snimanje prvog kompakt diska sa delima Paganinija, Dvoržaka, Davidova, Hajdna i Čajkovskog. Nastupao je kao solista sa Beogradskom filharmonijom, Simfonijskim orkestrom RTS-a, orkestrom Camerata Serbica, Italijanskim omladinskim orkestrom (OGI) i drugim. Održao je solističke koncerte na međunarodnim festivalima BEMUSNote di Primavera (Italija)Mlade zvezde današnjice (Švedska)Čelo festArtLink i drugim.

Nemanja Stanković je solo violončelista Beogradske filharmonije.

kulturni vodic koncert nemanje stankovica i maje mihic koncert 2 Kulturni vodič: Koncert Nemanje Stankovića i Maje Mihić

Maja Mihić diplomirala je i magistrirala na FMU u klasi profesora Ninoslava Živkovića. Održala je brojne solističke koncerte, nastupala u različitim kamernim ansamblima od dua do kvinteta, i sarađivala sa brojnim muzičarima. Nastupala je sa ansamblom duvača Beogradske filharmonije, Umetničkim ansamblom Vojske Srbije Stanislav Binički i sa Gudačima sv. Đorđa. Učestvovala je na festivalima BELEFTisin cvet, NIMUS, na Međunarodnoj tribini kompozitora, kao i na Muzičkom festivalu u Ostuniju (Italija).

Maja Mihić je docent na Katedri za klavir Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu. Trenutno pohađa doktorske studije na ovom fakultetu.

Ulaz je slobodan!

Editors choice