Pod uslovom da leta uopšte i bude! Šalu na stranu, sigurna sam da će se pronaći način da odemo na letovanje, bilo gde, osunčamo kožu koja u izolaciji sunca videla nije i naravno pokažemo svoj novi kupaći kostim – jer ne može da prođe jedno leto, a da mi ne nabavimo novi, najtrendi model. Poenta je – sunčaćemo se, makar i na terasi!

Kada je reč o kupaćim kostimima koji će ovog leta biti u trendu, suma sumarum je da se ne razlikuju bog zna koliko u odnosu na one od prošle godine – i dalje imamo retro momente, smele printove i minimalističke dizajne, ali za slučaj da si ipak rešila da obnoviš svoj swimwear deo garderobera, u nastavku otkrij koji su to modeli kupaćih kostima vredni pažnje.

Visoko sečen donji deo kupaćeg kostima

Bez obzira na to da li ove sezone biraš jednodelni ili dvodelni model, jedan od trendova je visoko sečeni kupaći kostim u duhu 80-ih koji uglavnom svima dobro stoji jer vizuelno izdužuje noge. Ovo je ujedno i jedan od najzavodljvijih tipova kupaćih jer ćeš se u njemu osećati u najmanju ruku kao čuveni supermodel!

Gornji deo kupaćeg kostima sa korpama

Kupaći kostim sa korpama je još jedan retro momenat vidljiv u swimwear trendovima za leto 2020. i odličan je izbor za baš svaku devojku, bez obzira na to da li ima veće ili manje grudi – laskavo stoji svima! U ponudi možeš pronaći kako modele koji su doslovna kopija najboljeg grudnjaka, tako i one koji su više prilagođeni kupaćim kostimima i predstavljaju varijaciju na temu.

Detalji u vidu alki

U redu, ovo verovatno nije najpametniji izbor za sunčanje, ali za poziranje ispred objektiva, kraj bazena ili na plaži, definitivno jeste! Alka uključena u dizajn kupaćeg kostima je poput nakita koji upotpunjuje odevnu kombinaciju, te ćeš sa ovakvim kupaćim kostimom sigurno biti primećena gde god se pojaviš.

Gornji deo kupaćeg kostima na vezivanje

Mašne uvek nađu način da se vrate u modu nekako s proleća (i leta), pa je tako bilo i ove godine kada ih možemo videti na kupaćim kostimima. Dok smo ranije vezivale gotovo isključivo samo donje delove, sada se mašna seli na gornji deo kupaćeg, čineći slatki detalj koji definitivno menja naš izgled.

Lurex

Ukoliko voliš upadljive kupaće kostime, onda isprobaj one od lureksa – ovaj sjajni materijal će izgledati odlično na preplanulom tenu, a ukoliko odabereš jednodelni model kupaćeg, moći ćeš da ga nosiš i umesto majice! #seasonless

Comments