Ada Mall šoping centar, koji se gradi kod Ade Ciganlije, osim specifičnog dizajna, za koji je nedavno dobio međunarodno priznanje, uneće novine na tržište i u pogledu brendova.

BackEntrance cover 820x312 Kupovina za pamćenje: Ada Mall šoping centar donosi sasvim nove brendove!

“Ponosni smo na činjenicu da će deo našeg centra biti CineStar bioskop, prvi u Beogradu, opremljen prema najsavremenijim standardima, kao i brendovi Mohito i Forever 21, koji će posetiocima ponuditi najnovije modne trendove po pristupačnim cenama. Prvi ćemo na tržištu predstaviti i Asics mono brend prodavnicu, koja će, uz već poznate Sport Vision, Planeta, Nike, Buzz, Under Armour upotpuniti sportsku ponudu. Komuniciramo i sa drugim internacionalnim brendovima, kao što su H&M, Reserved, Sinsay, LC Waikiki, Orsay, Tom Tailor, Fashion&Friends, Guess, Replay, Superdry, DM Drogerie i drugi. Naš primarni cilj je da ovakvim odabirom zadovoljimo različite potrebe i ukuse”, istakao je Peđa Petronijević, generalni direktor kompanije GTC, koja investira preko 100 miliona evra u ovaj projekat.

ADA FF VISUAL 01 1600 Kupovina za pamćenje: Ada Mall šoping centar donosi sasvim nove brendove! ADA 2F VISUAL Kupovina za pamćenje: Ada Mall šoping centar donosi sasvim nove brendove!

Ada Mall će se razlikovati od drugih centara i po specifičnom dizajnu, kao i po činjenici da će od samog početka biti izgrađen po standardima zelene gradnje. “Ada Mall centar je nedavno dobio prestižnu nagradu upravo za dizajn, od strane stručnog žirija, na međunarodnom takmičenju “European Property Awards”. Oblik i dizajn zgrade izvedeni su iz oblika savskog jezera, jer nam je želja bila da deo Ada Ciganlije prebacimo kod nas. Zato smo i odabrali predlog londonskog studija “Design International”. Izbor materijala će predstavljati kombinaciju stakla i drvenih elemenata, prostor će biti obogaćen zelenim zidovima, velikim terasama i vrtovima. Ada Mall je inače i projektovan u skladu sa LEED Gold/Platinium standardima i biće tako i izveden. Koristićemo najnovije materijale i opremu koji su u skladu sa svim domaćim i internacionalnim standardima. Naši posetioci će prepoznati vrhunski kvalitet, jedinstven ambijent i originalni dizajn, pored odlične ponude Ada Mall centra”, objasnio je Petronijević.

Terrace View02 02 Kupovina za pamćenje: Ada Mall šoping centar donosi sasvim nove brendove!
Comments