1/2

Bliži se Dan žena, te ukoliko niste, vreme je da počnete da razmišljate kojim lepim poklonom ćete obradovati svoju voljenu osobu. Ukoliko ste neodlučni, mi smo tu da vam pomognemo!

Naravno, kada je reč o 8. martu, nekako je uvek proverena varijanta pokloniti cveće. To jeste odličan poklon kojim ni jedna žena neće biti razočarana, ali, da li ste možda razmišljali o tome da budete malo originalniji? Jer, možete pokloniti i mnogo drugih stvari koje će biti isto tako efektne, a ovo su naši predlozi. Kroz šoping za ovu priliku vodiće vas Dunja Jovanić, modna blogerka.

Nakit

Ako želite da svoju dragu obradujete malo skupljim poklonom, BPM radnja u SC UŠĆU nudi veliki izbor prelepih ručnih satova i kožnih narukvica. Sa nekim od ovih komada na ruci vaša dama će sigurno zablistati, a imaće i čime da se pohvali svojim drugaricama. Takođe, dobar izbor poklona za 8. mart je i nakit, jer ne postoji žena koja ga ne obožava! U ponudi BPM radnje je i veliki izbor minđuša i ogrlica, pa verujemo da ćete sigurno pronaći nešto po ukusu vaše voljene dame.

Dunja Jovanic Kupuj Pametno Wannabe magazine 11 Kupuj pametno: Šta pokloniti za 8. mart? (VIDEO) Dunja Jovanic Kupuj Pametno Wannabe magazine 21 Kupuj pametno: Šta pokloniti za 8. mart? (VIDEO)

Kozmetika

S obzirom na to da znamo koliko žene vole da se sređuju, neguju i koliko uživaju u kupovini i isprobavanju kozmetike, verujemo da će odličan poklon biti i neki od zanimljivih setova za negu tela koje nudi Sephora. Pored kvaliteta, ove setove karakteriše i prelep dizajn kojim će se svaka devojka oduševiti! Osim toga, svojoj dragoj uvek možete pokloniti i neku od paleta za šminkanje ili dobar, kvalitetan parfem. Reč je o poklonima koji su korisni, ali i jako lepi i sigurno će joj na odgovarajući način pokazati koliko vam je stalo do nje.

Dunja Jovanic Kupuj Pametno Wannabe magazine 41 Kupuj pametno: Šta pokloniti za 8. mart? (VIDEO)