Većina devojaka i žena voli iznenađenja i poklone, pa čak i ako tvrde da to nije tačno. Prijatna iznenađenja su svakako uvek dobrodošla. Još ako se u njima krije savršena kozmetika, onda oduševljenje neće izostati. GlamBox je upravo to – kozmetička kutija puna iznenađenja! Bilo da želite da iznenadite sebe ili neku vama dragu žensku osobu, sa GlamBox-om nećete pogrešiti.

Svakog meseca GlamBox tim bira pet do šest kozmetičkih proizvoda (full size, travel i sample size) prateći trendove u svetu kao i kod nas, pažljivo ih pakuje u kutije i šalje GlamDamama na kućnu adresu. Interesantno je to što ni jedna dama ne dobija potpuno iste proizvode, već se svakoj od njih pakuje kozmetika koja odgovara upravo njenim kozmetičkim potrebama. Kako GlamBox tim to zna? Prilikom poručivanja GlamBox-a, devojke se prijavljuju na sajt www.glambox.rs i popunjavaju svoj beauty profil. Tu ostavljaju sve važne informacije o svojoj koži, kosi, kozmetičkim navikama i slično. Na osnovu ovih podataka GlamBox tim može da udovolji svojim GlamDamama. U zavisnosti od sponzora za dati mesec i i beauty profila koje devojke popune, pakuju se kozmetički preparati u njihove kutije. Ali zašto je GlamBox baš kutija iznenađenja? Zato što devojke koje su poručile svoju kutiju ne znaju šta se u njoj nalazi sve dok je ne dobiju i ne otvore.

glambox oktobar2 Kutija puna iznenađenja

Kakav god da je tvoj tip kože, šminke koju voliš i koristiš – za tebe već postoji model pretplate i posebna kutija koja odgovara tvojim potrebama. Kada izabereš pretplatu koju želiš, napraviš i popuniš svoj profil, GlamBox tim će ti poslati kutiju napunjenu najluksuznijim proizvodima i uzorcima tvojih omiljenih svetskih i domaćih brendova. Na ovaj način možeš priuštiti sebi ili drugarici, majci, sestri isprobavanje raznih kozmetičkih proizvoda u udobnosti svog doma koje možda nikada ne bi imala priliku da probaš.

Pretplati se i svakog meseca očekuj na kućnoj adresi kutiju punu iznenađenja, sa pažljivo izabranom kozmetikom koja je upravo za tvoju kožu i kosu. Uz to, GlamDame očekuju i razni popusti za usluge u kozmetičkim salonima, nagradne igre kao i popusti na samu kutiju koje mogu da ostvare kroz sakupljanje GlamPoena.

Comments