Izgleda da nam je zdrav život napokon “ušao pod kožu”, pa tako nije ni čudo što je trening postao stil života mnogih od nas. Da li je u pitanju samo pomodarstvo ili se iza svakodnevnog vežbanja i znojenja zaista krije neki viši cilj, ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo, ali bilo kako bilo jedno je sigurno – kvalitetno odrađen trening zahteva i kvalitetnu opremu za vežbanje. Doduše, ako o vežbanju delimično govorimo i kao o trendu, što modnom, što lifestyle, onda je jako važno da naša oprema za trening bude atraktivna, onoliko koliko je i praktična i udobna. Opet, pored svega ovoga bitna je i cena, pa je nemoguće ne zapitati se – gde je moguće pronaći kvalitetnu opremu za trening koja osim kvaliteta, ima i “pristojnu” cenu?

Ovde nastupa Fashion Park Outlet Centar Inđija koji, zna se, u svoju ponudu uključuje isključivo najkvalitetnije brendove, a kako je reč o outlet centru, cene gotovo da nećeš ni osetiti. Dakle, ako si i sama rešila da se priključiš trendu zdravog života i tragaš za novom opremom za vežbanje – znaš gde treba da se zaputiš!

Wannabe FP Indjija 2017 05 22 8 Kvalitetna oprema za trening po nižoj ceni? Da, moguće je!

Pošto smo u sličnom “sosu” (da, i mi smo shvatili da se leto bliži i da je krajnje vreme da počnemo sa vežbanjem) lično smo posetili Fashion Park Outlet Inđija i pronašli savršenu opremu za trening koja je ispunila sve naše kriterijume. U pitanju je oprema za trening brenda Nike za koji znamo da je uvek pun pogodak kada želimo razuman odnos cene i kvaliteta.

Wannabe FP Indjija 2017 05 22 4 Kvalitetna oprema za trening po nižoj ceni? Da, moguće je!
Comments