Za svaki uspešan dan veoma je bitno kako ga i započinjemo. Jedan od najboljih načina da se psihički pripremite za obaveze tokom dana jeste da svom telu pružite osećaj svežine. Isto tako nakon svakog napornog radnog dana svi poželimo da se opustimo i uživamo svim čulima, a trenutak koji nam to omogućava jeste pod tušem. Da bi uživanje bilo potpuno tu su neodoljivi gelovi za tuširanje u četiri različite mirisne note, a koje su deo nove kolekcije Kozmetike Afrodita.

Tajna glatke i mekane kože krije se i u adekvatnoj nezi koja podrazumeva i preparate koji su namenjeni depilaciji kože. Nova linija iz Kozmetike Afrodita spaja multifunkcionalne proizvode koji omogućuju brzo, jednostavno i efikasno uklanjanje dlačica u udobnosti vašega doma. Proizvodi su pogodni za svakoga jer su osmišljeni za potrebe suve, osetljive ili normalne kože lice i tela.

Sve proizvode iz ponude Kozmetike Afrodita možete poručiti preko njihovog online shopa OVDE.

U saradnji sa Kozmetikom Afrodita poklanjamo 5 x 4 gela za tuširanje i 3 x 5 proizvoda za depilaciju.

Sve što je potrebno da uradite je da rešite kviz OVDE. Svi oni koji urade kviz i ostave svoje podatke ulaze u uži krug za izbor dobitnika nagrada.

Wannabe Afrodita Kviz Body W670 2 2 KVIZ: Koji je tvoj Afrodita must have beauty proizvod za leto?

Prvih pet dobitnika će biti nagrađeno sa 4 gela za tuširanje, a naredna tri sa preparatima za depilaciju. Dobitnici će biti izabrani putem sajta random.org i objavljeni na sajtu www.wannabemagazine.com nakon isteka nagradnog kviza.

Nagradni kviz traje do 29. jula 2016. godine.

Nagradni kviz važi za Republiku Srbiju!

 

Comments