Osetljiva koža postaje globalna realnost za sve ljude koji se pod uticajem okoline, klime i načina života susreću sa iritacijama, svrabom, crvenilom zatezanjem ili peckanjem. Ukoliko postoji čak i privremena ili jednokratna pojava jednog ili više simptoma govorimo o osetljivoj koži kojoj je potrebna posebno prilagođena dnevna nega. La Roche-Posay, stručnjak za osetljivu kožu posvećen je razvoju proizvoda osiguravajući visoku toleranciju i sigurnost za svaki tip osetljive kože. Linije Hydreane, Hydraphase, Toleriane, Rosaliac i Nutritic predstavljaju celovite dnevne nege za potrebe svakog tipa osetljive kože. La Roche-Posay u maju nagrađuje kupovinu odabrane dnevne nege u ovlašćenim apotekama (akcija je dostupna u odabranim ovlašćenim La Roche-Posay apotekama i traje do isteka zaliha). 

LRP Daily care La Roche Posay dnevne nege: Za bolji život osetljive kože

Kako znate da je vaša koža osetljiva?

Osetljiva koža je nepredvidljiva i svaka se manifestuje različitim simptomima i intenzitetom. Klimatske promene, UV zračenja, zagađenje okoline, način života, stres i neprikladna kozmetika mogu uzrokovati sledeće simptome: iritacije, perutanje, svrab, crvenilo, zatezanje kože i peckanje. Ukoliko postoji privremena ili stalna pojava jednog ili više od navedenih simptoma u pitanju je osetljiva koža koja zahteva posebno prilagođenu negu.

LRP HYDRAPHASE INTENSE Riche  La Roche Posay dnevne nege: Za bolji život osetljive kože

Potpuno razumevanje osetljive kože

Zahvaljujući više od 1,000 kliničkih studija La Roche-Posay poseduje jedinstveno razumevanje osetljive kože i nudi primerenu negu za svaki tip osetljive kože. La Roche-Posay je 40 godina posvećen razvoju proizvoda za osetljivu kožu osiguravajući visoku toleranciju i sigurnost. Poseduje biološko i emocionalno znanje za stvaranje proizvoda koji mogu poboljšati kvalitet života.

Kako pronaći odgovarajuću negu za osetljivu kožu? 

LRP Hydreane Extra Rich La Roche Posay dnevne nege: Za bolji život osetljive kože

Hidratacija

Potreba: Svakodnevna hidratantna nega za svaki tip osetljive kože.

Rešenje: Hydreane Legere & Riche hidratantne nege za osetljivu kožu pružaju dugotrajnu hidrataciju i smanjuju znakove osetljivosti kože. Sadrže hidrolipide – prenosnike vode nove generacije koji deluje poput spoljašnjeg zaštitnog sloja kože. U srcu formule nalazi se termalna voda La Roche-Posay bogata selenom sa umirujućim delovanjem.

LRP Nutritic intense riche La Roche Posay dnevne nege: Za bolji život osetljive kože

Intenzivna rehidratacija 

Potreba: Koža je zategnuta i isušena i vrlo brzo pokazuje znakove umora. Prve linije isušenosti i smanjenje elastičnosti kože postaje vidljivo.

Rešenje: Hydraphase Intense intezivna rehidratantna nega sa dugotrajnom efikasnošću sadrži fragmente hijaluronske kiseline za dvostruko delovanje: intenzivno hidrira i učvršćuje veze među ćelijama radi zadržavanja vode u koži. Nega omogućuje dodatnu mekoću i gipkost kože. Linija se sastoji od Hydraphase Intense Legere & Riche nege, Hydraphase UV Intense LegerE & Riche nege sa UV zaštitom, seruma i nege za područje oko očiju.

 LRP NUTRITIC INTENSE Tube Creme La Roche Posay dnevne nege: Za bolji život osetljive kože

Suva koža

Potreba: Koža je suva i hrapava, popraćena osećajem zategnutosti. Peruta se, pojavljuju joj se suva područja.

Rešenje: Nutritic Intense hranljiva nega za dubinsko obnavljanje površinskog sloja epidermisa dostupna je u dve teksture: Nutritic Intense za suvu i Nutritic Intense za vrlo suvu kožu. Nega sadrži novu generaciju lipida sa dokazanom efikasnošću za sintezu hidratantnih faktora, lipida i belančevina neophodnih za osećaj prijatnost i zaštitu kože. Koža je umirena, a neprijatan osećaj zategnutosti, peckanja i svraba nestaje.

LRP DAILY CARE 1 La Roche Posay dnevne nege: Za bolji život osetljive kože

Netolerantna koža 

Potreba: Koža sklona alergijama koja se lako nadražuje, često nakon korišćenja kozmetičkih preparata ili nakon umivanja.

Rešenje: Toleriane umirujuća zaštitna nega za netolerantnu kožu dostupna u dve teksture ublažava zatezanje, bockanje i osećaj peckanja koji su specifični za osetljivu kožu. Toleriane Ultra za normalnu do suvu i Toleriane Ultra Fluid za mešovitu do masnu kožu prikladni su za veoma osetljivu i kožu sklonu alergiji. Ultra hermetičko pakovanje onemogućava svako zagađenje i oksidaciju kreme.

Koža sklona crvenilu

Potreba: Na koži se pojavljuju osetljivi krvni sudovi, pa je sklona crvenilu kojem se često pridružuje osećaj štipanja, vrućine ili zategnutosti.

Rešenje: Rosaliac UV hidratantna nega protiv crvenila kože dostupna u dve teksture za normalnu i suvu kožu dugotrajno neutralizuje uzrok crvenila i intenzivno umiruje osetljivu kožu. Sadrži zaštitini faktor 15 i termalnu vodu La Roche-Posay.

LRP TOLERIANE ULTRA La Roche Posay dnevne nege: Za bolji život osetljive kože

La Roche-Posay vas daruje za kupovinu odabrane dnevne nege 

Prilikom kupovine La Roche-Posay proizvoda za negu lica sačuvajte račun, pokažite ga farmaceutu zajedno sa ispunjenom karticom prve kupovine i ostvarite pravo na poklon u apoteci u kojoj ste kupili proizvod.* Kako pronaći odgovarajuću negu? Sensitest je patentirana naučna dijagnoza za određivanje profila osetljivosti kože koja je rezultat istraživanja i kliničkih ispitivanja na više od 6,000 ljudi širom sveta. Jednostavan test dostupan je u odabranim La Roche-Posay ovlašćenim apotekama i omogućava preporuku nege upravo za vaš tip osetljive kože.

*Akcija je dostupna u odabranim ovlašćenim La Roche-Posay apotekama i traje do isteka zaliha.

Comments