Zbog uticaja štetnih spoljašnjih činilaca, kao što su sunce i vrućine kojima smo najčešće izloženi leti, koži moramo da osiguramo odgovarajuću negu. Ove sezone La Roche-Posay vam preporučuje Posthelios gel – hidratantnu negu posle izlaganja suncu koja umiruje i hrani kožu, Cicaplast balzam za opekotine i iritacije za celu porodicu i termalnu vodu La Roche-Posay. Pružite svome telu primerenu negu i zaštitu kako bi vaša koža i tokom letnjih meseci bila negovana i zdrava.

Da li posle preteranog izlaganja suncu osećate potrebu za hidratantnom negom koja koži vraća elastičnost i vlagu?

Posthelios lako razmazivi gel: Hidratantna nega za isušenu kožu i kožu izloženu suncu obogaćena sastojcima koji obnavljaju nivo lipida, čime podstiču obnovu kože. Koža je umirena, hidrirana i nahranjena. Gelasta tekstura je prijatna, lako se nanosi i ne sadrži parabene.

gel La Roche Posay: Nega posle izlaganja suncu

Posthelios lako razmazivi gel

Da li vam se dogodilo da ste zaboravili na zaštitu kože od sunca, posle čega ste imali neprijatan osećaj zatezanja ili opekotine?

Cicaplast baume B5: Umirujući balzam koji višestruko obnavlja kožu posebno je namenjen obnovi osetljive kože zahvaljujući formuli koja udružuje pantenol pet odsto sa Madecassosideom u visoko kozmetičnoj teksturi. Umiruje, obnavlja i štiti oštećenu kožu (posebno kod nastalih opekotina ili iritacija od sunca), pa je primeren za celu porodicu: bebe, decu i odrasle.

cicaplast La Roche Posay: Nega posle izlaganja suncu

Cicaplast baume B5

Na koji način svakodnevno umirite i osvežite osetljivu kožu posle izlaganja suncu?

termalna voda La Roche Posay: Nega posle izlaganja suncu

Termalna voda La Roche-Posay

Termalna voda La Roche-Posay: Prirodan je antioksidans koji umiruje osetljivu kožu nadraženu usled delovanja spoljnih činilaca, poput sunca, i pomaže u sprečavanju starenja kože. Jedinstvena kombinacija minerala i oligoelemenata (selen) umiruje kožu i čini je mekšom….

Comments