Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

La Roche-Posay: Toleriane ultra

La Roche-Posay: Toleriane ultra

Peckanje, crvenilo, zatezanje – vaša koža više ne toleriše nanošenje bilo kog proizvoda. Netolerantna ili koža sklona alergijama reaguje na mnogo spoljnih faktora koje bi inače normalno trebalo da podnosi, pa je nužno sprovesti nekoliko koraka kako biste je umirili i pružili joj svakodnevnu zaštitu. La Roche-Posay preporučuje Toleriane Ultra – intenzivnu umirujuću negu koja dugotrajno ublažava svakodnevni neprijatan osećaj kod kože sklone alergijama ili netolerantne kože.

Alergije su prekomerna reakcija tela na određene alergene pa su se tokom poslednjih nekoliko godina u svim zemljama pokazale kao prava epidemija u porastu. Česta su pojava kod osoba sa krhkom kožom i uzrokuju nadraženost, a ponekad i potkožne nepravilnosti. Intenzitet ovih ponavljajućih problema može da varira, dok prikladan tretman zavisi od vrste utvrđenog alergena. Alergija ili netolerancija kože manifestuju se osećajem bockanja, nadraženosti i peckanja. Ove pojave uzrokuju nelagodu pa se ponekad dijagnostikuju kao blaži eritem, suvoća kože ili lagano ljuštenje. Sistem odbrane netolerantne kože je slabiji od sistema odbrane normalne kože pa je zato podložniji štetnim uticajima. Jedino rešenje je izbegavanje dodira sa utvrđenim alergenima i u zavisnosti od materije koja izaziva nadraženost, odgovarajući tretman. Pored tretmana, intenzivna umirujuća nega kože može da bude efikasna u hidriranju i smanjivanju reaktivnosti osetljive kože sklone alergijama.

la roche posay La Roche Posay: Toleriane ultra

Toleriane Ultra

Toleriane Ultra je umirujuća nega koja intenzivno i dugotrajno ublažava svakodnevni neprijatni osećaj na koži sklonoj alergijama ili netolerantnoj koži. Krajnje minimalistička i sigurna formula pročišćena je od svih materija koje mogu da nadraže kožu ili da izazovu alergijsku reakciju. Revolucionarna nega pruža trenutno i dugotrajno olakšanje i obnavlja dugotrajan osećaj prijatnosti. Proizvod ne sadrži konzervanse, parfeme i emulgatore. Zahvaljujući novoj tehnologiji i hermetički zatvorenoj bočici, Toleriane Ultra može da se iskoristi u potpunosti bez kontaminacije, suvog taloga, oksidacije ili ostatka.

Toleriane Ultra namenjen je svim tipovima osetljive kože, osobama sklonim netoleranciji na uobičajenu kozmetiku, alergijama i za nadraženosti kože, kao što su crvenilo, osećaj neprijatnosti i peckanja.

Editors choice