Lady Gaga i Valentino su dvojac koji jako dobro poznajemo – sva ona izdanja u kojima je pevačica plenila na dodelama nagrada u prethodnoj godini potpisuje upravo ova italijanska modna kuća, a njihova saradnja (ili je možda bolje reći prijateljstvo?) sada dobija novi nivo.

Naime, Lady Gaga je odabrana za novo zaštitno lice Valentinovog parfema Voce Viva koji će biti lansiran u septembru ove godine, zajedno sa kampanjom u čijoj je glavnoj ulozi Gaga. Inače, novi parfem Voce Viva prati prošlogodišnji miris Born in Roma koji je doživeo jako veliki uspeh. Treba li da naglašavamo da će sigurno tako biti i sa ovim?

Pevačica, i iznad svega umetnica, odabrana je za zaštitno lice parfema zbog svoje ličnosti i individualnosti, kao i pozitivnih vrednosti za koje se zalaže. Njen snažan i moćan glas i inspirativan pristup životu poslužili su kao inspiracija za parfem koji i ima za cilj da podstakne pojedince da izraze svoje najiskrenije snove i žive ih neustrašivo i samouvereno, baš kao što to radi i Gaga.

Lady Gaga for Valentino Press Annoucement 10th July 2020 2 e1594456319454 Lady Gaga i Valentino u mirisnoj saradnji koja će obeležiti godinu

“Lady Gaga simbolizuje slobodu, samouverenost i čisto srce. Svojim učestvovanjem u ovoj kampanji podiže simboličku vrednost projekta na najviši nivo. Ona je ikona svoje generacije. Njena poruka slobode, strasti prema umetnosti, samouverenosti i ravnopravnosti je jednaka onoj koju zagovara zajednica Valentino. Ponosan sam što nam se pridružila”, otkrio je direktor modne kuće Pierpaolo Piccioli. 

U redu, nismo očekivali da ćemo ovo reći, ali zaista jedva čekamo septembar! Izvini, leto…

Lady Gaga for Valentino Press Annoucement 10th July 2020 1 e1594456272928 Lady Gaga i Valentino u mirisnoj saradnji koja će obeležiti godinu

Naslovna fotografija: instagram.com/italianlittlemonster

Ivana

Comments