Nestrpljenje fanova je (skoro) došlo kraju pošto će Lejdi Gaga (Lady Gaga) svoju “The Born This Way Ball” turneju početi u aprilu, u Južnoj Koreji. U prvoj turi koncerata je i Australija, a priča se da će Gaga posetiti Evropu u avgustu, do kraja godine i Južnu Ameriku, a u Severnoj Americi će nastupati početkom 2013. godine. 110 koncerata, arene i stadijumi, a onda se očekuje izlazak novog albuma i verovatno nastavak turneje.

Slika 18 Lady Gaga kreće na turneju

Poster i prvi datumi

Gaga je takođe iznenadila svoje fanove skicom scene koja je trenutno u izgradnji. Ono što je izazvalo najviše reakcija je “Monster Pit”, ograđeni prostor ispred scene, u koji će moći da uđu samo fanovi koji će kampovati celu noć ispred arena i stadijuma. Cena neće biti drugačija od regularne, samo će oni dobiti mogućnost da budu u prvim redovima, a Gaga će na kraju koncerta izabrati nekoliko njih da joj se pridruže u bekstejdžu. Fanovima kampovanje ne pada teško, a ovako dobijaju mogućnost i da je upoznaju!

Slika 2 Lady Gaga kreće na turneju

Fanovi kažu da će u Monster Pitu biti krvi. Verovatno se ne šale


Sandro Čanak prezire ograničenost i glupost. Živi na tankoj liniji koja deli stvarnost od njegovih sanjarenja. Boluje od O.G.D.-a (Obsessive Gaga Disorder), obožava fotografiju, putovanja i cheesecake.

Comments