18 e1305239539432 Lady Gaga za azijsko izdanje “V Magazine”

Lejdi Gaga se našla na naslovnoj strani i u jednom od editorijala specijalnog broja “V Magazine”-a, koji je predviđen za azijsko tržište.

Ovo izdanje je u potpunosti posvećeno Aziji i čarima modnog istoka, samim tim što se velike modne kuće u poslednje vreme okreću baš u tom smeru. Tu su Burberry i Prada koji su skoro održali spektakularne revije u Pekingu, a očekuje se i od drugih brendova da učine isto uskoro.

Gaga je u potpunosti obučena u novu Mugler kolekciju, modni direktor je Nikola Formičeti (Nicola Formichetti), dok su fotografije napravili poznati holandski duo Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadin.

Interesantno je pomenuti da Gaga na nekoliko fotografija nosi  We pray for Japan narukvice koje je sama dizajnirala, a sva prikupljena sredstva od njihove prodaje idu žrtvama cunamija i zemljotresa u Japanu.


Sandro Čanak prezire ograničenost i glupost. Živi na tankoj liniji koja deli stvarnost od njegovih sanjarenja. Boluje od O.G.D.-a (Obsessive Gaga Disorder), obožava fotografiju, putovanja i cheesecake.

Comments