Postoji li osoba koja se ne raduje vikendu više nego bilo čemu?! Konačno je tu, kao i proleće i vreme je da sebi prirediš dva dana odmora i relaksacije koji će te pripremiti i dati puno energije za još jednu radnu nedelju. A gde su dobri i lepi vikendi, tu su i razmišljanja o autfitima, te tome šta obući i kako se srediti, a da ne izgledaš kao da si utrošila mnogo vremena, ni ne treba ga svakako na to utrošiti jer vikend brzo prolazi, ali da i dalje izgledaš moderno i vrlo atraktivno. Ako si u sličnoj dilemi, evo nekih ideja za tvoje “vikend kombinacije”.

Dovoljno je da iz garderobera izvučeš omiljeni par farmerki, ne moramo da te podsećamo da su one ravnog kroja i nešto šire najveći trend, te uz neku košulju ili bluzu sa karnerima, jednostavnom obućom i nešto elegantnijom, većom torbom učiniš da izgleda savršeno, da ti bude udobno, a da se ipak svako okrene za tobom zbog odličnog stila.

stil 1 1 Lagane a stylish odevne kombinacije za vikend

Bez kožne jakne nemoj ni da se upuštaš u prolećnu avanturu, jer je najbolji komad za sve prilike. Kada je vikend u pitanju biće to potrebne neke karirane pantalone, omiljene patike i jednostavna bela majica, sve će izgledati perfektno i jako moderno, a ti ćeš moći nesmetano da se krećeš i radiš sve šta želiš.

stil 2 1 Lagane a stylish odevne kombinacije za vikend
Comments