Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/3

Od kada je Karl napustio rodni Hamburg 1952. godine i došao u Pariz sa ciljem i idejom da u njemu ostane do poslednjeg dana, kao što je i bio slučaj, za njega je Pariz odmah postao i ostao dom. To je pravio od njega u svojoj svakodnevici posećujući ista mesta gotovo religiozno. Restorani, kafei, butici, galerije, knjižare, sve po redu i pažljivo odabrano prema Karlovom karakterističnom luksuznom i prefinjenom ukusu. Imao je svoja mesta koja je rado i često posećivao, i koja su postala poznata Karlova mesta za kupovinu, rad ili uživanje.

Nezaboravna i nepogrešiva modna legenda je imala duboku i iskrenu povezanost sa ovim gradom, i kao mali omaž tome, a i njemu, kao i sjajan vodič kroz glamuroznu, fashion i sofisticiranu stranu Pariza (znam šta mislite, kao da to svaka nije?) vodimo te kroz Pariz iz Lagerfeld perspektive.

Galignani knjižara

Ako je pored mode Karl po nečemu bio poznat, onda je to sasvim sigurno kupovina knjiga i bogata velika biblioteka. Ovaj kralj mode je smatrao da su knjige jedina stvar u koje zaista vredi ulagati, pa je tako nekako i sasvim prikladno početi ovu šetnju od njegove omiljene knjižare. Galignani je jedna od najstarijih knjižara u Parizu, otvorena 1801. godine koju drži sada već šesta generacija Galignani porodice. Kada nije dizajnirao, crtao i kupovao Lagerfeld je dolazio u 224 rue de Rivoli na odeljenje knjiga na engleskom, koje ispunjuju knjige od poda do plafona. Zabavno je zamisliti Karla u svom legendarnom outfitu da se penje na merdevine i poseže za baš tom knjigom na samom vrhu, iako je vrlo verovatno da se tako nešto nikada nije dogodilo. Knjižara je na izvestan način, osim veze sa Karlom, sveopšte prepletena sa modom, što dokazuje i izlog (koji menjaju na svake dve nedelje) u kom su se nalazile Dior svečane haljine.

Editors choice